Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

[P] Z dnia na dzień komputer zaczął okropnie zamulać ^^

DobeRmanRGH

Pytanie

Opublikowano

Witam. Wczoraj rano włączam komputer i przy ruszaniu myszką już zauważyłem, że coś jest nie tak bo zamula jak głupi, cały czas mi avast wykrywa jakiegoś wirusa w chrome, może to być przez to coś ? Teraz nie oglądam filmów na yt tylko pokaz slajdów, a gdy tą wiadomość piszę to po napisaniu mój tekst się pojawia po około 5 sekundach ^^.

Zawsze wszystko płynnie chodziło, gry takie jak BF4,3 a teraz ledwo co przeglądarkę włączam bo mnie nerwy zżerają.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuń Avasta i ściągnij jakiegoś dobrego antywirusa, np. Nortona albo Kasperskiego.Potem przeinstaluj przeglądarkę.Jeżeli to nie pomoże, idź na jakieś forum komputerowe i zrób logi i daj tam komuś do sprawdzenia.

Opublikowano

Pobierasz program program otl tylko dobry pobierz na necie popatrz bo jak zlym zrobisz to Ci sie pc nie wlaczy.. potem jak masz 64 bit w programie zaznaczasz dajesz tam skan po zrobieniu w notatniku otwiera sie log wchodzisz na wklej.org i dajesz link do kogos kto sie zna :) ale lepiej by Ci wyszlo format zrobic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...