Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Mapa

michal-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema czy da sie dodawać nowe mapy? Nie chodzi mi o edytowanie tylko o robienie calkiem nowych tak rzeby naprzyklad bylo jeszcze m4 albo jakias 2 dolina orkow?? zgory dziekuje

Daj + co ci szkodzi.

96fbf1454f594510bea7dcb5bfacd412.0.gif

Opublikowano

siera thx najbardziej pomogles ale ja mam na mysli to aby nei edytowac juz istniejace tylko aby robic calkiem nowe kompletnie nowa mapa z nowym teleportem bo chce na wakacjie zrobi dedyka i chce zeby byl wypas

Daj + co ci szkodzi.

Opublikowano

michal jesli wogole sie nie znasz na programowaniu to nawet sie za to nie bierz ^^]

To nie jest tak jak w worldcrafcie bierzesz edytor map i sobie rysujesz mapke

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

zal mi ciebie wiem ja ksie edytuje bo wszystkie miasta mam juz inne wiec sie nie odzywaja mi chodzi o to zeby dodac nowa mape kturej jeszcze wogule nie ma w metinie

Daj + co ci szkodzi.

Opublikowano

zal mi ciebie wiem ja ksie edytuje bo wszystkie miasta mam juz inne wiec sie nie odzywaja mi chodzi o to zeby dodac nowa mape kturej jeszcze wogule nie ma w metinie

Najpierw weź słownik, naucz się poprawnej polszczyzny. potem zajmij się programowaniem, lub tworzeniem map ...

Opublikowano

Myślałem że ten temat do czegoś zaprowadzi jak widać spam kłótnia i kaleczenie Polszczyzny

Zamykam nie ma sensu tego ciągnąć.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...