Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Da sie jakoś zhackować hasło na server minecraft ?

Lixtem123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie
chce zhakować koledze konto hasło dokładnie na konto ze np ktos wbija i musi napisac /login haslo
i w tym problem nie wiem jakie hasło a on mi nie powie macie jakieś sposoby czy cos ?

prosze nie pisać o jakie dziecko tego nie da sie zrobic

ponieważ wiem że sie da

Opublikowano

Plugin: playerlogger, starszą wersje ściągnij.

ja chce sie na inne konto zalogować np jest server i ktos ma budowniczego i chce sie na niego zalogować juz wszystkie latwe hasła patrzyłem licze na pomoc

Opublikowano

to tylko wirusem.Jeżeli ma antywirusa to ty mu nie przejmiesz hasła chyba że jego hasło jest zapisane i zakodowane na twoim serwerze na którym gra to pluginem co mówi kolega @2up możesz je przejąć

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

to tylko wirusem.Jeżeli ma antywirusa to ty mu nie przejmiesz hasła chyba że jego hasło jest zapisane i zakodowane na twoim serwerze na którym gra to pluginem co mówi kolega @2up możesz je przejąć

to wtedy na konsoli pisze ze gracz : Nick /register 3322 cos takiego chodzi ?

Plugin: playerlogger, starszą wersje ściągnij.

dałbyś link do tej starszej ?

Opublikowano

Nie zabardzo rozumiem. Jest to twoj serwer czy masz tam admina czy jak?

nie mam chce zalogować sie na konto kolegi

ale moge zrobic server hamachi wgrać tam plugin on sie zaloguje i bede wiedział jakie ma hasło

Opublikowano

Powoedz zehybten i ten gracz wbil na serwerz. Gdy juz tobzrobi wejdz w konsole i bedzie tam "player taki taki used command /login (jegohaslo).

Powoedz zehybten i ten gracz wbil na serwerz. Gdy juz tobzrobi wejdz w konsole i bedzie tam "player taki taki used command /login (jegohaslo).

Opublikowano

On chce chyba na czyims serwie to zhackowac a nie na swoim, ma na mysli czy jest na to hack/bug. w xAuth jak ktos zapomni zablokowac "/" w nicku to wpisujesz "/" przed nick i normalnie sie rejestrujesz na jego koncie i z rangą (jesli wpiszesz nick admina normalnie bedziesz mogl nawet wylaczyc serwer)

Opublikowano

Szukałem w internecie i nie ma możliwości. Jak by była to każdy by se wchodził na konto admina. Nie ma szans.

Opublikowano

Prosze:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/playerlogger/files/14-player-logger-v2-7/

Instrukcja instalacji:

1. Ściągnij ten plugin.

2. Przeciągnij go do folderu "plugins".

3. Uruchom serwer od nowa lub zrób reloada gdy działa.

@Jeżeli jeszcze masz jakieś pytania to pisz śmiało :- )

Czyli wrzucam to do mojego sservera i koles wbija i pisze na konsolce : player use /login przyklad cos takiego ? a działa to na 1.7.2 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...