Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca sie ?

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od zera.. raczej tak.

Teraz nie ma aż tak trudno - więcej gracz, więcej itemów = mniejsze ceny.

Łatwiej będzie Ci się dorobić. Fuzja poszła trochę na rękę graczom.

Poza tym zawsze można kupić Yang na allegro ;>

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

To jeszcze pytanie, jaką postacią i czy warto wybrać żółtych bo czasami dużo metków jest przed murami miasta i za i jaki świat :P

Gdzie zagrasz to zależy od Ciebie - wybierając Chunjo masz mniej ludzi, większe spoty, respy (z reguły gra tam najmniej ludzi).

Na początek polecam WP/Mentala - łatwe postacie do prowadzenia, a same na siebie szybko zarobią ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

To jeszcze pytanie, jaką postacią i czy warto wybrać żółtych bo czasami dużo metków jest przed murami miasta i za i jaki świat :P

Ja zawsze gram u czerwonych a expie u zoltkow. Polecam mentala i serwer negros, duzo graczy.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Na pewno jest lepiej zacząć na PL niż grać na privach po kilka dni czy też tygodni.

Opublikowano

Opłaca się grać na nowo od zera na plu ?

Oplaca sie. Latwo sie dorobic oraz atmosfera jest swietna 3/4 k graczy na Diumarze i tam polecam grac. Oczywiscie krolestwo jinno, dla atmosfery. Ale jak chcesz to mozesz tez shinsoo; srednia atmosfera i spoko spoty

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Wojh body oczywiście i serwer Diumar . Zbalansowane ceny na serwerze , sporo ludzi i przyjemna atmosfera.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Teraz najlepiej zaczac gra ja zaczelem 2 tygodnie temu i mam juz 42lvl cale eq 5bon +9 skille m4 boja dzieku temu eventowi

Opublikowano

Co do wypowiedzi UP dodam że metin polski robi z byle jakiego święta czy to internetowego lub realnego/narodowego eventa na którym można się nieźle dorobić.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jeszcze takie pytanie by nie robić następnego tematu, macie jakiegoś haczka który sam ściąga potworki i bije zabierając itemy ?kamermoda nie umiem odpalić daje start mod i nic sie nie dzieje

Opublikowano

Od zera jeśli zagrasz WOjem mental albo sura WP + grasz z kolegami może z reala. lepsza atmosfera i wgl. fajnie się gra :P

Opublikowano

Ja zacząłem dokładnie tydzień temu na serwerze WETAR. i w tej chwili mam już 42 lv i całkiem niezłe eq , w którym cisne na BO bez boja (6 lv konia ;0 ) cały spot w Jinno. Opłaca się . xD

Opublikowano

Wiele osób zaczęło grać od zera.

Ceny spadły a co za tym idzie łatwiej się dorobić.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Lepiej Chyba zaczac grac na jakims privie Hard nie potrzeba IS aby byc kims. A PL to PL i bez IS raczej za wiele nie osiagniesz.

==========================================================================
================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...