Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sd Longju S2 Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z ulepszaniem itemkow na tym servie, jak wczesniej mi wszystko ok ulepszal czy to kowal czy magiczny metal. Tak teraz nie moge nic ani metalu rzucic na itemka ani kowal nic nie robi jak rzucam itema, wyskakuje mi jedynie jakies info po chinsku na dole. Może ktos mial podobny problem, dodam ze bawilem sie misjami all i zostala mi jakas jedna z listem od kowala ktorej nie moge zrobic ani anulowac. Nie wiem czy tojakis bug jest czy co. Odpiszczie jak ktos mial cos podobnego i doszedl o co biega :) server sd lognju s2

Opublikowano

a co ulepszasz? mi tak tylko pisze jak chce zrobic bronie 80lvl+ i hwangi metalami. sprubuj bodziami

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

ogolnie nic nie moge ulepszyc zadnego itemka na kazdy lvl, bug jak nic z misjia bo mam list z innej postaci, tez z nim nic nie mozna zrobic. zmiana krolestwa tez nie pomogla.Kichowato bo 90 wbity, trzeab nowego chara zrobic. Czy to na modzie czy na cliencie, nie dziala:D:D:D