Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koszta przesyłki najtaniej.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema.

Od paru lat korzystałem co do kupowania gier z gram.pl. Ale chciałbym zapytać się, czy są jakieś inne serwisy, które mają tańsze koszta przesyłki? I ewentualnie można odbierać gry w Empiku?

Opublikowano

Ema.

Od paru lat korzystałem co do kupowania gier z gram.pl. Ale chciałbym zapytać się, czy są jakieś inne serwisy, które mają tańsze koszta przesyłki? I ewentualnie można odbierać gry w Empiku?

W sklepie internetowym Empika możesz kupić przecież, dostawa od 5zł, a dodatkowo możesz odebrać w sklepie stacjonarnym.

Opublikowano

W sklepie internetowym Empika możesz kupić przecież, dostawa od 5zł, a dodatkowo możesz odebrać w sklepie stacjonarnym.

Pamiętam że w sierpniu, zamawiałem u nich Saints Row The Third Full Package. Paczka szybko doszła.

A wiesz może, czy można ustalić gdzie paczka ma dotrzeć? Bo u mnie są trzy punkty Empika.

Opublikowano

Pamiętam że w sierpniu, zamawiałem u nich Saints Row The Third Full Package. Paczka szybko doszła.

A wiesz może, czy można ustalić gdzie paczka ma dotrzeć? Bo u mnie są trzy punkty Empika.

Jeżeli dobrze pamiętam to przy wybieraniu opcji dostawy wpisuje się kod pocztowy i znajduje najbliższy sklep.

Opublikowano

Dobra to jeszcze jedno pytanie, ale tym razem co są bardzo dobrze zorientowani.

Waszym zdaniem, koszta przesyłki jak i ofertę, ma Empik czy Gram.pl? Oczywiście lepszą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...