Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#14 - Ogłoszenia na górze serwera w stylu EnderDragon? Nic trudnego ;)

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko, prosto i na temat ;) Kiedyś tego szukałem, teraz znalazłem :) Zapewne nie jednej osobie się to przyda, mógłbyś też dodać ten config "po twojemu" w code - może ktoś po prostu skopiuje i łatwiej mu będzie ogarnąć go ;) Like.

/Chodziło mi, abyś dodał razem z tymi tłumaczeniami "#asfas" ;)

Opublikowano

Krótko, prosto i na temat ;) Kiedyś tego szukałem, teraz znalazłem :) Zapewne nie jednej osobie się to przyda, mógłbyś też dodać ten config "po twojemu" w code - może ktoś po prostu skopiuje i łatwiej mu będzie ogarnąć go ;) Like.

BossMessage:
  enabled: true 
  random: true
  interval: 60
  show: 10000000
  - '&3&n------&r&5&lNazwa Serwera&8&l - &6&lMotto serwera&3&n------'
  ignore:
  - Test

//Edit:

BossMessage:
  enabled: true #tutaj ustawiamy czy ma być to włączone, czy nie. True = ON False = OFF
  random: true #Po wpisaniu kilku ogłoszeń wybieramy czy mają się one wyświetlać w losowej kolejności
  interval: 60 #Tutaj wpisujemy w sekundach co ile ma się zmieniać ogłoszenie
  show: 10000000 #Tutaj wpisujemy w sekundach ile ma być aktywne ogloszenie
  - '&3&n------&r&5&lNazwa Serwera&8&l - &6&lMotto serwera&3&n------' 
  ignore: #Tutaj wpisujemy osoby które mają nie widzieć ogłoszeń
  - Test

Opublikowano

znaczy plugin dobry ale zbugowany juz pisałem do autora ale on nie odpisuje mówiłem mu ze na przejściach do innego świata się buguje ale widać efekty

//Co do poradnika to zasługuje na like

Logo_IGracze.png

Opublikowano

poradnik dobry, początkowo mi się to podobało jednak jak wgrali to na pewien serwer gdzie grałem zmieniłem zdanie, fatalnie to wygląda, 100 razy lepsze sa wiadomości na czacie niż to, osobiście - nie polecam

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Na pewno rzuca się w oczy, może wykorzystam dając event na serwerze, gdyż wielu nie czyta tego co pisze na czacie. Jakby zamienić to zamiast np, automessage to odpada (wytłumaczenie w postach powyżej)

//Leci +

Opublikowano

Poradnik nawet jest ładny, lecz trochę mało opisany. Do grafiki się naprawde nie przyczepie , bo jest tym razem ładna i dobrze zrobiona.

,,Vape is good, vape is my life"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...