Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi

#-Neo-#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otwarta beta? Raczej nie, a nawet lepiej żeby nie wychodziły, bo po co wypuszczać taką niedopracowaną grę.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dokładnie kolega wyżej ma rację, a co do tematu to w grudniu nie będzie tak połowa stycznia mniej więcej.

Mów co myślisz...

Ale myśl co mówisz...

Opublikowano

Jak to będzie z tym MM w czołgach ? Jak ja to widze kw-1 walczący przeciwko pz-3g, m3 lee, valentine mkx, + do tego działa i pancerz historyczne a kw to miał o lata świetlne lepszy pancerz i działo... Linia od klocków jest zbyt dobra chodzi mi o rozstawienie tierów są troche zaniżone głównie chodzi mi o kw-1.

Opublikowano

O MM bym się nie martwił. W samolotach nie ma z tym większego problemu (przynajmniej dla mnie), więc po tym względem też z WoT wygrać powinni.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

O MM bym się nie martwił. W samolotach nie ma z tym większego problemu (przynajmniej dla mnie), więc po tym względem też z WoT wygrać powinni.

No ale co z tym kw-1 ? nie jest zbyt dobry na swój tier ?

Opublikowano

Jeśli tak, to gracze zauważą, zareagują i zaraz będzie nerf ;) Z rosyjskimi samolotami było to samo, teraz już nie są aż w takim stopniu OP.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jeśli tak, to gracze zauważą, zareagują i zaraz będzie nerf ;) Z rosyjskimi samolotami było to samo, teraz już nie są aż w takim stopniu OP.

A francuska linia będzie dobra ? Widze, że jest somua więc będzie ciekawie :D

Opublikowano

Yyyy francuska w WT? Czy ja i czymś niewiem? To moze i pojawia sie francuskie samoloty ?? :)

Opublikowano

Yyyy francuska w WT? Czy ja i czymś niewiem? To moze i pojawia sie francuskie samoloty ?? :)

no będzie ale strasznie cienkie alr 44 na 17 tierze chyba

Opublikowano

Obecnie jest planowane zrównoważenie innych czołgów artylerią, czyli najgorszym elementem sił naziemnych. Poza tym są szybkie i łatwiej się wspinają. WG rozwiązało to nawet bez artylerii i dodatkowego czynnika w postaci samolotów, więc powinno się udać.

A francuska linia będzie dobra ? Widze, że jest somua więc będzie ciekawie :D

no będzie ale strasznie cienkie alr 44 na 17 tierze chyba

Prawdopodobnie oglądałeś fanowskie drzewka mające służyć za sugestię dla Gajiin. Oficjalne drzewka są podane np. tutaj, i są tylko dwa, rosyjskie i niemieckie. Te fanowskie, te rozbudowane z artylerią(chyba nawet rakietową) i pojazdami przeciwlotniczymi(które będą swoją drogą bo wystąpiły w trailerze) są wytworem wyobraźni jakiegoś rosyjskiego artysty.

Opublikowano

Obecnie jest planowane zrównoważenie innych czołgów artylerią, czyli najgorszym elementem sił naziemnych. Poza tym są szybkie i łatwiej się wspinają. WG rozwiązało to nawet bez artylerii i dodatkowego czynnika w postaci samolotów, więc powinno się udać.

Prawdopodobnie oglądałeś fanowskie drzewka mające służyć za sugestię dla Gajiin. Oficjalne drzewka są podane np. tutaj, i są tylko dwa, rosyjskie i niemieckie. Te fanowskie, te rozbudowane z artylerią(chyba nawet rakietową) i pojazdami przeciwlotniczymi(które będą swoją drogą bo wystąpiły w trailerze) są wytworem wyobraźni jakiegoś rosyjskiego artysty.

czyli francuskich, brytyjskich, japońskich, amerykanskich i innych nie będzie ?

Opublikowano

2 drzewka będą NA RAZIE. Przecież to zamknięta beta. Wypuszczając ledwo 2 nacje skazaliby się na porażkę. Na pewno będą jeszcze Brytyjczycy, na 90% Amerykanie i być może Japonia/Chiny/Korea. Francuzi mieli sporo znaczących maszyn, więc prędzej czy później można się ich spodziewać.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

2 drzewka będą NA RAZIE. Przecież to zamknięta beta. Wypuszczając ledwo 2 nacje skazaliby się na porażkę. Na pewno będą jeszcze Brytyjczycy, na 90% Amerykanie i być może Japonia/Chiny/Korea. Francuzi mieli sporo znaczących maszyn, więc prędzej czy później można się ich spodziewać.

A polskie lotnictwo i czołgi będą ?

Opublikowano

Wątpliwe. Nie ma z czego drzewka robić.

Fajnie by było, żeby dali 7TP którymi sterują boty na bitwach samolotowych

Opublikowano

A polskie lotnictwo i czołgi będą ?

Nie, nie będzie z prostego powodu. Są za mali aby robić drzewko, kampania wrześniowa była za krótka i mało było przez to jest za mało modeli. Miałbyś do wyboru kilka samolotów w rezerwie/0-3. Dochodzi też problem do jakiego państwa dodać(niemcy/zsrr zaatakowali francja/usa/brytania(japonia?) obojętne) więc może najwyżej któryś zostanie dodany jako premium np. do niemiec/zsrr(zdobywczy).

Opublikowano

Ale byłoby naprawdę fajnie gdyby można było polatać "naszymi" maszynami ... no cóż na razie można tylko marzyć ..

Opublikowano

Ale byłoby naprawdę fajnie gdyby można było polatać "naszymi" maszynami ... no cóż na razie można tylko marzyć ..

Nie byłoby fajnie. Bo nie wiem jak ty ale ja nie marnowałbym dużej ilości czasu latając niskopoziomowym samolotem premium, który wcale nie musi być genialny a może wręcz przeciwnie. Rozumiem ludzi którzy walczyli tam za Polskę i doceniam ich, ale w pewnych momentach nasza duma narodowa jest z tego przesadna.

Opublikowano

Jak już mówiłem wcześniej. Jak czołgi wejdą, to chyba minie rok albo pół ;)

Nie nakręcajcie sie. Wejdą to wejdą :)

Opublikowano

Powiem Wam, że do czołgów prawie codziennie wchodzi nowy patch. Co raz lepiej to wygląda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...