Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przetłumaczy ktoś?

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przetłumaczy mi ktoś te zdania? Kto przetłumaczy, dostanie 3-5 lajków. Nie mam zakupionej skrzyni, a RP zniknęły. Wykupiłem skrzynkę za 2000 RP na promocji, po tym wyskoczyło mi, że w tym momencie nie mogę wykupić i mi zwrócono. W meczu wyszedłem z gry, i po 5-15 minutach wróciłem. 2000 RP zniknęło, a skrzynki nie znalazłem. Sprawdzałem skrzynkę odbiorczą, ekwipunek i nie znalazłem. Czy możecie mi jakoś pomóc w tej sytuacji? Odzyskam swoje 2000 RP lub skrzynkę, czy raczej nic z tym nie zrobię? Bardzo dziękuje ;) Nie wiedziałem gdzie to dać, do zadań domowych nie, bo to nie zadanie, a do danej gry też nie, bo odpowiedź bym dostał z 2 dni później, więc dałem to tutaj.

Opublikowano

Napisz, o co Ci chodzi, z czym to jest związane etc. Z tego, co napisałeś wywnioskować można jedynie, że jesteś skońćzonym debilem bo nie umiesz pisać.

RIOT na takie wiadomości jak Twoja rzuca odpowiedź z automatu i kładzie laskę na problem.

Opublikowano

Po pierwsze to nie jest RIOT, bo nie gram w LOLA, tylko GRO. Po prostu napisałem, żeby mi ktoś to przetłumaczył, jeśli nie wiesz co znaczy "przetłumaczyć" to nie moja wina. I nie wyzywaj bez powodów :) A po drugie, po co Ci informacja, z czym to jest związane?

Opublikowano

Bo nie umiesz budować zdań i Twoja wiadomość jest nieczytelna dla osoby znającej Polski. Nie wspominam już nawet o ludziach, którzy przeczytają wersję przetłumaczoną.

Czy Wy, Polacy, to taki niedojebany naród, że musicie z siebie robić debili na każdym kroku? Tak? Tak myślałem.

Opublikowano

Słuchaj, nie jestem na lekcji, więc nie patrze na budowę zdań. Mam to gdzieś. I nie mam ochoty na dyskusje. Chcesz pomóc, pomóż, nie chcesz to olej i idź na inny post.

Opublikowano

Skoro chcesz pomocy odnośnie $$ (to wywnioskowałem po pierwszym poście- sorry, miałem problem) i waluty w grze, to wypadałoby się przyłożyć.

Jak to Onar zarzucił kiedyś: "albo to pierdol, albo się przyłóż".

Opublikowano

Masz tłumaczenie dosłowne ( nie translator...):

I haven't buy a chest but my RP was disappeared. I bought a chest for two tousent RP on promotion, next has displayed information that in the moment I can't buy this and repley this in my account. In the match I set off and next 5-15 minutes I return this match but my 2000 RP was disspered and I can't explore this chest. I look my inbox, equipment and I can't look this chest. Could you tell help me in this situation? Do I regain my RP or this is case is impossible? Thank you very much!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...