Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Stworzenie klanu MPC forum w bfp4f

Snowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy na to aby stworzyć taki klan, wspólna gra, pogadanki na ts, moim zdaniem byłoby to fajne rozwiązanie nie tylko na mpc moglibyśmy dawać sobie rady wskazów ale także na ts3 :).

Opublikowano

TeamSpeak może ktoś zahostować i zawsze można sobie pogadać, tylko każdy wie jak to będzie wyglądało i jaki tłum na nim będzie (całkiem okrągła sumka, a konkretnie 0).

Za tydzień w piątek mogę postawić serwer TS'a, wcześniej nie, bo czasu nie mam, także naradzajcie się :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Okej jakbyś mógł to postaw :). Nie musi być tłum wystarczy że 3/4 osoby będą i będzie świetna zabawa/ teamplay ;p

Opublikowano

jest wiele klanów które z chęcią przyjmą członków np Killingsmiles w którym byłem ( nie jestem z braku czasu ) . Klan posiada własny serwer stronę forum itp nic tylko wstępować strona http://killingsmiles.pl/ Klan bardzo dobry POLECAM

Opublikowano

Toć można kupić serwer na mumblu. Mumbel tani i wygodny.

Co do wieku to po gadaniu na ts/mumblu można przyjąć. Zeby nie było gimbów.

Taki "MPC P4F TEAM"

Opublikowano

Ale ten klan nie będzie taki, że musisz przyjść o danej godzinie w danym dniu. On będzie 4fun pograć w pare osób bo samemu czasami nudno :P.

Co do wieku to raczej osoby po mutacji :P ale jeżeli lubicie pisk na ts to spoko ja nie mam nic przeciwko . :)

Opublikowano

HAHA ja nie lubię takich klanów jak kiling smiles czy jakieś tam inne , taki żeby wstęp do niego mieli tylko gracze ze społeczności mpc którzy się już ze sobą mniej więcej znają z forum to tak, bo takie małe grono, a tam to kupa ludzi sam nie wiesz z kim grasz

A jak to jest z płatnością za serwer ?

Opublikowano

jest wiele klanów które z chęcią przyjmą członków np Killingsmiles w którym byłem ( nie jestem z braku czasu ) . Klan posiada własny serwer stronę forum itp nic tylko wstępować strona http://killingsmiles.pl/ Klan bardzo dobry POLECAM

Tyle, że zatracasz całą ideę, tu chodzi o spokojną grę, a nie treningi etc.

Jakby ktoś chciał dojść do jakiegoś clanu, to by to zrobił, a nie się pytał na MPC, czy ktoś nie chciałby zagrać.

Ja np. nie gram już w p4f, ale sam pomysł jest w miarę spoko i doczepianie się do jakiegoś innego nie ma sensu.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Intencja dobra ,ale czy by wytrzymała czas tego nie wiem.

Nie każdy ma czas na regularną grę (Ja sam w BF i inne gry prawie nie grywam)

Można byłoby jedynie stworzyć grupę z MPC która grałaby wspólnie na jakiś serwerach tyle w temacie :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

No właśnie o to chodzi to ma być gra 4fun wspólna nie jest przymus do gry jak ktoś ma czas to gra :P. Taka jest moja wizja tego :D.

Opublikowano

Ja sie pisze!

ale w trakcie mutacji mutacji przyjmiecie?Bo ja mam tera mutacje ;(

TS nie jest problemem

...

Opublikowano

A ja mam głos gruby,że żal mi mojego głosu. Ale możemy tsa załatwić. A może ktoś chętny na modern combat 4?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...