Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|Wystartował|Elementy RP|PRISON| ~~SerwerPrison~~ |40 slotów|Updaty|

radzio211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer od 20 lutego przez jakiś czas zostanie wyłączony na prace techniczne które potrwają aż 2 tygodnie (szacowany czas). Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Opublikowano

Po przerwie technicznej uruchomiona zostanie nowa mapa serwera i zostanie troszkę zmieniona rozgrywka. Do zobaczenia na serwerze!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Więc stało się! Otworzyliśmy drugą edycje serwera! Zostały wprowadzone zmiany co do rozgrywki i parę innych dupereli. Serwer jest w fazie otwartych beta-testów na które serdecznie zapraszam! Widzimy się na serwerze! ;)

IP: prison.myotherworld.net

FOTY!:

01433105152559602244.png

82573464902053379519.png

02284856857752956679.png

65604659312199518369.png

Zapraszamy na serwer!

Opublikowano

Wydaje mi się, że w 2edycji jest mapa bardziej dopracowana(przynajmniej jest ładniejsza) Na pewno wejdę w wolnej chwili na serwer :)

1384358313-U695412.png

Opublikowano

@up:

Masz rację. W tej edycji mapa była wzorowana na zdjęciu Zakładu Karnego w woj. Opolskim. Cieszę że się podoba. Jest do duży zaszczyt dla naszych budowniczych.

Pozdrawiam i Zapraszam na serwer :)

Opublikowano

Po tym jak przeczytalem wszystkie Posty ;D Widze, ze Ty radzio nie dajesz za przegrana. 

Serwer stoji od Grudnia czy cos w tym stylu, swiecil pustka, a co Ty, Ty dalej go dopracowywales, probowales ulepszac itd ;) Z czego wielki plus ode mnie . Wbijam;)

Opublikowano

Obecnie niestety borykamy się z problemami technicznymi. Wysypało nam się kilka pluginów ;c. Myślę że do wieczora wszystko będzie już naprawione. Pozdrawiam i serdecznie przepraszam za te problemy.

@up: Dziękuję za bardzo miłe słowa. Naprawdę robi mi się wtedy weselej. Dziękuję że doceniasz (i inni też) naszą pracę którą wkładamy w serwer)

Opublikowano

Wlasnie mialem sie spytac co z Serwer. Bo jak najbardziej chce wejsc i zaczac "maniaczyc" hehe ;) 

Czekam z niecierpliwoscia ;)

Opublikowano

Serwer już działa. Zapraszamy do gry! Przepraszamy za usterki.

Mogą wystąpić chwilowe usterki. Padło nam MySQL i próbujemy naprawić. Jestono tylko wymagane do sklepów na serwerze. Można grać. Utrudnienia są tylko w sprzedawaniu itemków.

Wszystko już działa. Można normalnie cieszyć się grą.

Opublikowano

Najgorszy prison na jakim grałem..

Cóż. Nie każdemu musi się podobać :). Czy mógłbyś powiedzieć co konkretnie jest takiego złego? Chcielibyśmy to zmienić. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...