Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z aplikacjami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z aplikacjami , chyba coś namieszałem , ponieważ każdy plik apk jaki pobieram przez PC wygląda tak (link na dole) Nie ważne co bym pobierał to wygląda tak ostatnio coś kombinowałem z rootem moborobo i może coś na kompie się zmieniło , że pobieram plik i każdy wygląda tak jak na ss proszę o pomoc !

http://img855.imageshack.us/img855/5311/6m3u.png

Wcześniej jak pobierałem takie pliki to były spakowane w rar , teraz jest taka ikonka . Nie wiem co robić.

(Chodzi mi o tą ikonkę Need For Speed.)

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

Opublikowano

Przekleństwa w miniaturze.

Znajdź mi w regulaminie wzmiankę o tym, pogadamy.

Takie sprawy to sobie możecie wytykać poza forum. Poza tym, nigdzie autor tematu nie napisał, że chodzi o grę. Równie dobrze to może być jakaś darmowa aplikacja, której nie może pobrać bo nie ma wifi w domu a pakiet internetowy się skończył.

Ja też potrafię się bawić we wróżkę...

Co zainstalować ?

bo nie rozumiem

To co wrzucasz to jest instalka aplikacji, aby ją zainstalować potrzebujesz program ASTRO File Manager (program jest darmowy)

Chyba na screenie jest wyraźnie NFS Most Wanted. No ale jeśli to dla ciebie nie jest wystarczający powód to nie mnie to oceniać. Żeby nie było offtopu, pobierz jakiś darmowy menedżer plików, wybierz apke i zainstaluj.

Ok, muszę się przyznać do błędu, zgłoszenie jak i zdjęcie przeglądałem na telefonie i nie widziałem tego Most Wanted ale mniejsza o to.

Chodzi o to, że temat nie łamie regulaminu forum. Regulamin zabrania udostępniania warezu a w temacie tego nie ma...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Chyba na screenie jest wyraźnie NFS Most Wanted. No ale jeśli to dla ciebie nie jest wystarczający powód to nie mnie to oceniać. Żeby nie było offtopu, pobierz jakiś darmowy menedżer plików, wybierz apke i zainstaluj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...