Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] servererror_fatal_errorcode_7

Piotrek980

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie, gdy naciskam przycisk GRAJ po ok.20 sec wyskakuje mi o to ten błąd.

Internet stacjonarny,dowland:47.32mb/s, Upload 4,55mb/s ,bez rutera, korzystam z niego tylko ja i tylko jeden komputer. Antywirusa żadnego nie posiadam, więc opcja z nim, że blokuje on tę gre odpada, proszę o jak najszybszą pomoc, z góry dzieki i pozdrawiam.

Opublikowano

Wcześniej pamiętam grałem raz i nie miałem takich problemów, stały dostęp do internetu mam ponieważ jest on z kablówki, gdzie mogę sprawdzić sterowniki karty sieciowej?

Opublikowano

Wpisując w google model swojej karty sieciowej, jeśli nie pamiętasz jej modelu możesz skorzystać z programu "Everset Ultimate" oraz pobrać sterowniki do niej przeznaczone pod Twój system.

Drugi sposób - Prawym przyciskiem myszy na Mój Komputer ---> Właściwości ---> Zakładka Sprzęt ---> Sterowniki ---> Windows Update

HB5fLf7.png

Opublikowano

mi się wydaję że nie pomogło bo bład się nazywa "servererror" a nie "clienterror". To serwer Cię wywalał bo błąd był z ich strony.

nafson_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...