Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ravia

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,mam pytanie.Kupiłem od gościa woja body na ravii eu.Jak chcialem zmienic odpowiedz przy gm to okazało sie ze jest zla.Mam zmieniony email na swoj (on nie ma do niego hasla) i zmienione haslo do konta.Odpowiedz na pytanie on zna,ale w czym jest problem: czy przy wymianie jak był zalogowany na stronce ravii i ja zmieniłem maila na swojego to go wywaliło z tej stronki? Czy obaj bylismy zalogowani i zobaczył nowego maila? Moge tam wkladac eq czy moze mnie okrasc?

Opublikowano

Odpowiedz na pytanie on zna,ale w czym jest problem: czy przy wymianie jak był zalogowany na stronce ravii i ja zmieniłem maila na swojego to go wywaliło z tej stronki? Czy obaj bylismy zalogowani i zobaczył nowego maila? Moge tam wkladac eq czy moze mnie okrasc?

Mogł siedzieć i go nie wywaliło ponieważ hasło do konta mu się zgadzało , a zamiast od razu zmienić hasło to zacząłeś od emaila. Znajdź na tsie ravii jakiegoś admina gry i niech ci pomoże . Dopóki nie będziesz mieć 100% pewności że masz całe konto bezpieczne to nic tam nie przekładaj.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...