Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka postać do 1 vs 1?

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra może dam liste moich postaci :

ahri ,ashe akali blitz cho diana elise eve fiddle fizz garen heca irelia j4 kass kata kayle kennen lb leona lux yi morde morgana

nida nunu rene riven ryze shaco sion soraka talon taric teemo trynda vayne yorick

Które z tych najlepszy pick na 1 vs 1 i co zbanować grając nim :)

Hmm,zależy co weźmie,jak ADC to polecam Ci fizz'a,jak jakiegoś tanka/offtanka to polecam Ci kayle.

Chodzi gównie w 1v1 żeby próbować zabić enemy na combo,mając do tego dobrego push'a,kayle jest świetna,lecz fizz lekko lepsze 1v1 ;)

Opublikowano

On chyba picknie offtanka ale nie jestem pewny

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Nunu bardzo silny w 1v1 jeśli mielibyście grać na howling abbys. Polecam tez Annie, strasznie mocna.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Najlepsza jest na 1v1 LeBlanc q r w e i rozpływa się taka kayle nawet nie zdączty ulta odpalić

LB usslues czampion tylko ma bursha nic wiecej , zero CC

Opublikowano

Caly czas ktos pisze o champach ktorych nie mam...

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Caitlyn, ludzie zdecydowanie Caitlyn, Lulu, Jinx, wszystko co może zaharasować przeciwnika na śmierć, nie żadne Nunu czy inne gówna, Taką Caitlyn możesz stać z tyłu i przeciwnika po prostu zabić, wiem coś o tym bo w 1v1 byłem w półfinale turnieju dissa, i wszystkie gry zagrałem cait, wszystkie wygrane, zagrałem LB, przegrana ;-;

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Kayle lub Nunu. Kayle jest ciężka do skontrowania armorem lub magic resistem, ma zasięgowy harras, slowa, heala :3

A Nunu ma swoje kulki z E, i nieskończony sustain. Myślę że oba z tych champów będą najmocniejsze.

Opublikowano

Jeden na jeden to możesz wziąć Warwicka pod hybrydę(zresztą Ww kosztuje grosze,więc w jeden dzień spokojnie można uzbierać na niego ip),to jest ostatnio bardzo silny pick zresztą tak jak kayle,ad carry łatwo skontrować takim Fizzem czy Dianą.Tak więc polecam hybrydę Ww,Kayle lub jeżeli coś niestandardowego to Galio pod banshee i GA,jego tarcza naprawdę może przesądzić o zwycięstwie w meczu. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...