Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blast-MU / Sezon 2 / Hard Exp 100x / 90x / 120x

blast-mu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 14 licytacje, następnie Eventy i konkursy!
Zapraszamy serdecznie do wspólnej gry na Blast-Mu.

www.Blast-Mu.pl

s1.jpg

www.Blast-mu.pl - Portal o MuOnline / MuLegend, poradniki, tutoriale, instalacja serwera i dużo więcej.

naforum.jpg

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za spędzenie Świąt Bożego Narodzenia na serwerze Blast-Mu.

Już niebawem SYLWESTER, i z tej okazji mamy dla was niespodzianki!

Więcej już niebawem tutaj, oraz na:

www.Blast-Mu.pl 

www.Blast-mu.pl - Portal o MuOnline / MuLegend, poradniki, tutoriale, instalacja serwera i dużo więcej.

naforum.jpg

Opublikowano

Na serwerach PVP i NON PVP pojawiły się Moobki na Stadium!

stadium1.jpg

stadium2.jpg

stadium3.jpg

Życzymy udanej gry!

naforum.jpg

Opublikowano

Na poczatku wszystko fajnie pieknie, lecz teraz przez vip i donate odchodza ludzie i jesli admin nic z tym nie zrobi to bedzie zajmowal sie paroma osobami na vipie, moze mu to odpowiada bo nie dziala na niego drastyczny spadek online...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na poczatku wszystko fajnie pieknie, lecz teraz przez vip i donate odchodza ludzie i jesli admin nic z tym nie zrobi to bedzie zajmowal sie paroma osobami na vipie, moze mu to odpowiada bo nie dziala na niego drastyczny spadek online...

Po nieprzemyślanym banie IP to było do przewidzenia ^^

Opublikowano

Napisze wiecej na temat tego serwera. Chodzi tu przede wszystkim o zabezpieczenia, na serwerze dziala wszystko co tylko znajdziecie w googlach ;D mozna sobie pododawac itemki, pokopiowac je pozniej jak kto chce, wszelkiego rodzaje AK,SH,Boty clickery, doslownie wszystko, takze jak ktos chce sie pobawic to zapraszam ;] Powiem wiecej postac top2 jedzie na ak od poczatku gry, a Admin wiedzac o tym nic nie zrobil, dlaczego ?? bo dostal Hajsik na serwer i wtedy juz wszystko jest dozwolone. A reszta oczywiscie ku wspanialomyslnosci Admina dostaje bany za wszystko. Pozdrawiam nie polecam, odradzam i jak Admin sobie zazyczy to jeszcze pare brudów dziejacych sie na serwie z przyjemnoscia mu opisze zeby inni wiedzieli w co sie pakuja ;] i zeby on nie myslal ze prowadzi taki wspanialy serwer ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisze wiecej na temat tego serwera. Chodzi tu przede wszystkim o zabezpieczenia, na serwerze dziala wszystko co tylko znajdziecie w googlach ;D mozna sobie pododawac itemki, pokopiowac je pozniej jak kto chce, wszelkiego rodzaje AK,SH,Boty clickery, doslownie wszystko, takze jak ktos chce sie pobawic to zapraszam ;] Powiem wiecej postac top2 jedzie na ak od poczatku gry, a Admin wiedzac o tym nic nie zrobil, dlaczego ?? bo dostal Hajsik na serwer i wtedy juz wszystko jest dozwolone. A reszta oczywiscie ku wspanialomyslnosci Admina dostaje bany za wszystko. Pozdrawiam nie polecam, odradzam i jak Admin sobie zazyczy to jeszcze pare brudów dziejacych sie na serwie z przyjemnoscia mu opisze zeby inni wiedzieli w co sie pakuja ;] i zeby on nie myslal ze prowadzi taki wspanialy serwer ;]

Jak już pisałem wcześniej, ja dostałem bana za używanie 2 kont na jednym IP, co najlepsze na 2 komputerach. A później admin tłumaczył się, że kopiowałem itemy... jedynie czego używałem, to AB dla EE.

Tak jak mówisz, cała topka to Donate, a połowa z nich jedzie przy okazji na AK. Dobrze wiedziałem, że liczba online zacznie spadać ^^

Opublikowano

Kobcon, akurat itemki u Ciebie były kopiowane, i dla tego właśnie otrzymałeś Ban.

Każdy inny gracz także go otrzyma, to tylko kwestia czasu.

Zatem pozdrawiam, i zapraszam do gry: www.Blast-Mu.pl

naforum.jpg

Opublikowano

Kobcon, akurat itemki u Ciebie były kopiowane, i dla tego właśnie otrzymałeś Ban.

Każdy inny gracz także go otrzyma, to tylko kwestia czasu.

Zatem pozdrawiam, i zapraszam do gry: www.Blast-Mu.pl

zapomniales dodac ze vipow nie ruszysz bo Ci placa na biezaco

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kobcon ty masz wpisy negatywne o kazdym serverze na tym forum? Nie wiem jaki sens w tym widzisz ale dla osob postronnych warto powiedziec ze twoja opinia jest nieistotna , bo pozytywnej jeszcze nie widzialem.

Wedlug mnie server bardzo przyjmny, czuc rywalizacje ( nie mam vipa i nie korzystam z zadnych innych 'udogodnien' ) a mimo to bardzo fajnie mi sie gra, zwlaszcza po zmiananach na serverze dokonanych wczoraj.

Polecam.

Opublikowano

fireworks.gif

Kiedy Nowy Rok nadchodzi
kieliszeczek nie zaszkodzi
Kufel piwa to za mało
Litr szampana by się zdało
Trzeba opić wszelkie troski
By następny rok był boski.

Wszystkiego dobrego w Nowym 2014 roku oraz udanego Sylwestra życzy:
Administracja Blast-Mu

naforum.jpg

Opublikowano

Kobcon ty masz wpisy negatywne o kazdym serverze na tym forum? Nie wiem jaki sens w tym widzisz ale dla osob postronnych warto powiedziec ze twoja opinia jest nieistotna , bo pozytywnej jeszcze nie widzialem.

Wedlug mnie server bardzo przyjmny, czuc rywalizacje ( nie mam vipa i nie korzystam z zadnych innych 'udogodnien' ) a mimo to bardzo fajnie mi sie gra, zwlaszcza po zmiananach na serverze dokonanych wczoraj.

Polecam.

przestań mi tu wypisywać brednie bo nie wiesz co mówisz. o tym serwerze na początku miałem bardzo dobre opinie... o innych serwerach też sie dobrze wypowiadałem, chyba, że na prawde okazały się wielkim "nieporozumieniem"...

Opublikowano

Możecie swoje dyskusje prowadzić na PW ? Bardzo Was proszę.

Nie podoba się serwer, przykro mi, ale nie smiećcie mi jedynego tematu jaki mogę mieć.

Pozdrawiam i dziękuję

www.Blast-Mu.pl

- Zapraszam do gry :)

naforum.jpg

Opublikowano

chyba, że na prawde okazały się wielkim "nieporozumieniem"...

wielkim nieporozumieniem to jestes ty, na kazdym serwie cie widze , grasz krotko i nic ci nie pasuje.

Postaw sobie serwer i graj ...sam .

Proste ....to na tyle :]

Opublikowano

Nie rozpocząłeś jeszcze gry na naszym serwerze ?. W najbliższą Niedziele masz do tego najlepszą okazję!

expevent.jpg

naforum.jpg

Opublikowano

Po w miare sensownym wyrównaniu na pewien okres Vip'a z normalnym serverem, Admin znowu wraz z rozpoczeciem nowego roku przekształtował idealny server w maszynke do pieniedzy.

2x wieksze spoty na lepszych mapach na vip'ie, wyzszy exp czynni ze mimo rywalizacji gramy na dwoch roznych serverach poraz kolejny. Po za tym zostaly wprowadze kredyty do webshopu, wiec rywalizacja na serverze zacznie umierac, w skrocie tragedia ze wszystko idzie w strone pieniedzy.

Opublikowano

Po w miare sensownym wyrównaniu na pewien okres Vip'a z normalnym serverem, Admin znowu wraz z rozpoczeciem nowego roku przekształtował idealny server w maszynke do pieniedzy.

2x wieksze spoty na lepszych mapach na vip'ie, wyzszy exp czynni ze mimo rywalizacji gramy na dwoch roznych serverach poraz kolejny. Po za tym zostaly wprowadze kredyty do webshopu, wiec rywalizacja na serverze zacznie umierac, w skrocie tragedia ze wszystko idzie w strone pieniedzy.

ostrzegałem wszystkich przed tym...

Admin Cienia
Opublikowano

Co z tego że na vipie jest więcej jak działa autokill, teleport, pickup wybranych przedmiotów, godmode, kickowanie z serwera, hithack i cała reszta. :) Jedynie w pralce nie udało mi sie niczego skombinować.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Co z tego że na vipie jest więcej jak działa autokill, teleport, pickup wybranych przedmiotów, godmode, kickowanie z serwera, hithack i cała reszta. :) Jedynie w pralce nie udało mi sie niczego skombinować.

Tutaj pokazujesz tylko wlasna chec do niszczenia servera, wiec skoro masz zamiar korzystac z takich wspomagaczy jaki jest sens w ogole zaczynac jakakolwiek gre? Nie widze w tym zabawy.

Chcialem zwrocic uwage tylko i wylacznie na to co jet reklamowane przez admina, poprzez jego calkowicie legalne dazenie do autodestrukcji servera.

Admin Cienia
Opublikowano

Ty to ty, Ja to ja i zabawę w tym widzę, admin i tam dąży by padło przez te vipy, w sumie za prędko z tym pojechał.

Opublikowano

Ty to ty, Ja to ja i zabawę w tym widzę, admin i tam dąży by padło przez te vipy, w sumie za prędko z tym pojechał.

Wytlumacz mi swoje podejscie w takim razie, jaka w tym masz zabawe.

Admin Cienia
Opublikowano

Wytlumacz mi swoje podejscie w takim razie, jaka w tym masz zabawe.

Nie.

ip 91.221.44.129

port 55901

wersja 10203

serial vtDuAx6kMj42y4eZ

have fun :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...