Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić dziewczynie?

XxWTFxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega wylosował w wigilii klasowej dziewczynę (nie, że jest jego) ma 14 lat.

Lubi wresling, nie lubi się malować itp, czyli jest naturalna. Nie chce żadnego kubka, kalendarza.

Doradzicie coś?

Kwota do 30 zł.

Nie interesuje się muzyką.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak masz gdzieś w pobliżu empik możesz tam poszukać ciekawych gadżetów - jest z czego wybierać. Oprócz tego możesz jej kupić jakąś książkę, płytę, albo figurkę związaną z wrestlingiem.

Opublikowano

To, że laska lubi się malować nie oznacza, że nie jest naturalna, lulz. Jeśli takie jest Twoje wyobrażenie to jesteś either za młody, lub gej.

Opublikowano

Myślę że maska Libertadores była by tu odpowiednia. :P Ewentualnie zorientuj się, czy nie leci jakieś WWE lub coś w TV. Zaproś ją i oglądajcie. :D

Opublikowano

Słodycze / książka, ew. zrób coś samemu.
Posłużę się tutaj przykładem mojej skromnej osoby. Za nieduże pieniądze kupiłem mojej kobiecie zabytkowy zegarek Tissota i własnoręcznie go odrestaurowałem. Koszty operacji niewielkie a radości co nie miara !
Zrób jej jakiś plakat, narysuj coś ?

f.png

Admin Cienia
Opublikowano

Daj jej kasę, najlepszy prezent :D

Mało oryginalne, dzieci w tym wieku powinny się rozwijać umysłowo a żadna gra wam tego nie da, więc książką powinna być tutaj mile widziana.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...