Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neverwinter Czy może rappelz? a może co innego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam dobrego mmo napiszćię mi plusy i minusy rappelz i neverwintera co lepsze wady itd.

chyba żę znaćie inne fajne Mmo które mają polskie klienty i nie są płatne ;] coś co ma dobre pvp itd.

xmMfHrm.png
Opublikowano

to może miszczu opiszesz mi tego Aiona pvp itd ? bo słyszałem że bez wydania forsy nawet nie bd mógl se w grze na eq zarobić bo bez premium nie można handlować ?

a ty skipper może neverwintera opiszesZ>?

xmMfHrm.png
Opublikowano

to może miszczu opiszesz mi tego Aiona pvp itd ? bo słyszałem że bez wydania forsy nawet nie bd mógl se w grze na eq zarobić bo bez premium nie można handlować ?

a ty skipper może neverwintera opiszesZ>?

Nie musisz wydawać pieniędzy, bo konto premium, a dokładniej gold pack możesz kupić za gotówkę w grze do tego nie zauważysz jego braku na niższych poziomach.
Opublikowano

A ile on waży w końcu ? bo na razie mi się coś pobiera Aion nwm czy dobrze to robie 6.6gb już się pobrało i 25% dobrze robie i pobieram?

29leqmf.png

xmMfHrm.png
Opublikowano

A ile on waży w końcu ? bo na razie mi się coś pobiera Aion nwm czy dobrze to robie 6.6gb już się pobrało i 25% dobrze robie i pobieram?

29leqmf.png

Niecałe 30 gb.
Opublikowano

Dzięki miszczu ale pobieram dobrze tak ? weźcie mi jeszcze powiedzćie jak wygląda pvp i czy jest jakiś ranking pvp/czegoś oprócz lvla ?

xmMfHrm.png
Opublikowano

Ja polecam Cabal Online, a ze strzelanek Combat Arms.

Opublikowano

minkraft to appdaty so

minkraft to appdaty so

minkraft to appdaty so

minkraft to appdaty sominkraft to appdaty sominkraft to appdaty sominkraft to appdaty sominkraft to appdaty sominkraft to appdaty sominkraft to appdaty so

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...