Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL-Co kupić ?

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam teraz 456 smów na plu i zastanawiam się co za to kupić. Jest teraz promocja na pakiety, więc myślałem aby kupić sobie 30 zwojów egzo, czy to dobry pomysł czy lepiej co innego (dodam że gram dopiero 4 dni)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Żeby używać zwoje egzo to musisz mieć po co..grasz 4 dni, to stwierdzam, że nie masz kasy na ku.

Najlepszym rozwiązaniem jest wbic 35lv, zrobić boja i kupić rękawice do dropu.Chyba, że chcesz piąć się wyżej z levelem to pdek.

Opublikowano

Jak nie chcesz expic, ani dropac to kupuj zwoje. Jest tez mozliwosc taka, ze kupisz se fryza ;D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

kup sobie 2x drop , 2x exp i 2x yang drop . Pójdź przy tych bonach expić/dropić w m1/m2 i powinieneś się trochę dorobić na eq. Do do skilli w między czasie je dobijesz. Tylko zmarnowałbyś sm'y na egzo,

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie potrzebuje pedka ani rękawice, gram bmem i mam sporo kasy jak na 4 dni gry.

Jak to postac do pvp to egzo kup i trenuj :D

SMy z reklam czy kupione za PLN?

Odpisz PW :D

Opublikowano

Nie potrzebuje pedka ani rękawice, gram bmem i mam sporo kasy jak na 4 dni gry.

4 dni.. chłopie :D

Sporo kasy to będziesz miał po roku grania.

Bez wahania się kupuj exp, drop i 3rękę - najlepszy zestaw pod Ciebie na ten moment.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

4 dni.. chłopie :D

Sporo kasy to będziesz miał po roku grania.

Bez wahania się kupuj exp, drop i 3rękę - najlepszy zestaw pod Ciebie na ten moment.

Moze se kupil na allegro ?? :D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

nie kupowałem yangów na allegro, jak się potrafi grać to nie problem zarobić, mówiłem że nie chcę expa/dropu a wy nadal piszecie abym to kupił.... kupiłem egzo i szkaty mocy, można zamknąć

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...