Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Zombie

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.mam pytanko.na jakiej mapie idzie najwiecej expa na zombie? mam opk wiec przechodze całe.narazie gram pow campy ok 25 min i mam 4k expa z premka bez px na exp.czy na innych mapach idzie wiecej ? i czy oplaca sie na innych mapach przechodzic cale mapy?

pozdrawiam

Opublikowano

uważam że na pow campach idzie najwięcej expa. tak też sptwiardził kumpel z ts . :)

PS: widziałem chyba temat ( napisałeś 2 ? ) usuń jeden jak coś będzie pewnie warm ...

po6z.jpg

Opublikowano

Nie wiem dokładnie na których mapach ile jest expa, jednak zapewne tam gdzie jest najwięcej zombie, więc i punktów. Chyba PowCamp jest najlepszą mapą bo tam jest masa zombie. Do tego patrz na której jest event +10% expa :)

PS: widziałem chyba temat ( napisałeś 2 ? ) usuń jeden jak coś będzie pewnie warm ...

Temat de facto dotyczy dwóch różnych rzeczy, nie jesteśmy aż tacy źli że karzemy za dwa tematy :D

Opublikowano

Tak, zdecydowanie najlepiej się expi na Pow Camp, nawet na koreanie jak kiedyś graliśmy w 2011/2012- zawsze tam leciało najwięcej experience :D

Choć szczerze mówiąc wielkiej różnicy chyba nie ma, na blind bullet też nieźle leciało :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...