Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Sprawdzanie swojego MMR

jackraymund

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny fake, nie da się zobaczyć MMR czy też ELO, te dane są ukryte, nawet obliczając mecze wygrane w stosunku do przegranych, wynik nigdy nie będzie prawidłowy, trzeba przeanalizować każdy z osobna znając w 100% system rankingu.

Zgadzam sie z tb.

Opublikowano

Fajny skrypt, postarałeś się.

Faktycznego mmr nie da się obliczyć ponieważ nasi przeciwnicy mogą mieć zawyżone/zaniżone elo więc jedyne riot ma dostęp do takich rzeczy, a nie sądzę aby palił się do ujawnienia tego.

Opublikowano

@up

nick?

@top

Tak, więc namówiliście mnie.

I pracuje nad nową wersją.

co do wypowiedzi nt. MMR że nieda się go obliczyć

Tak, faktycznego nie, czyli tego na serwerze riot'a, przybliżony się da ;p

Trochę kont boostowałem,

i zauważyłem że mmr rośnie lub spada zależnie od czasu i statów w grze, czy wygrana, czy przegrana to niema znaczenia, chyba że wtrafiasz na gre promocyjną gdzie dobiera mocniejszych przeciwników( o troszeczke slabszej dywizji, lub o wiele większej), gdy carrniesz taką grę, mmr ładnie skacze

, dlatego też będę dopracowywał to w późniejszym etapie.

Opublikowano

Nowa wersja! Zapraszam do testowania, i zgłaszania błędów(pamiętać aby podać wpisany nick)

http://michal.szalapski.pl/mmr/index2.php

No jak na razie mi nie działa ;/. Pracujesz jeszcze nad tą stroną? Osobiście nie chciałbym żebyś się poddawał :D. Zawsze się przyda i to bardzo, nawet jeśli nie pokazuje prawdziwego MMR, a przybliżone :).

@EDIT

DZIAŁA! Jak komuś nie działa to spróbujcie inną przeglądarką, mi pomogło :D.

PS: Brawo za stronkę, liczymy na więcej, powodzenia! :P

Opublikowano

Mozee to jest przyblizone MR w co watpie , bo RIOT nieudostepnia takich informacji :P

Opublikowano

Odświeżam, bo warto. Sprawdzałem sobie MMR 3 dni temu i jak zobaczyłem, że mam na poziom D5 (będąc w d3) to mnie chuj strzelił. Po trochu grania i wbiciu D1 poszło w górę. Piszę po to, żeby powiedzieć, że jak najbardziej to działa prawidłowo. :)

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

wyświetliło mi sie takie coś :D

ELO: 1603 Gold IV MMR: 1530 Gold V Zdecydowanie jest to twoje miejsce

co to znaczy ze jestem w gold 4 a mmr mam jak 5 ? czy co ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...