Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Nowy działający BOT

MIKEURB373737

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OD Paru dni używam nowego BOCIKA do sf. Jest bardzo wydajny i raczej stabilny ponadto pracuje w tle a nie jak scar. żadko się zacina. Niestety potrafi tylko zbierać błyskotki i na razie nic więcej. Jak bedzie ktos zainteresowany to podam kontakt. Wymienie sie za kontakt do osob ktore by mi zbugowaly pare rzeczy na koncie albo do osob ktore mają zbugowane konta na zbyciu, lub tez mają jakies dobre pomysly jak wykiwac bigpointa Na pewno mozemy sie dogadac pozdr

Opublikowano

OD Paru dni używam nowego BOCIKA do sf. Jest bardzo wydajny i raczej stabilny ponadto pracuje w tle a nie jak scar. żadko się zacina. Niestety potrafi tylko zbierać błyskotki i na razie nic więcej. Jak bedzie ktos zainteresowany to podam kontakt. Wymienie sie za kontakt do osob ktore by mi zbugowaly pare rzeczy na koncie albo do osob ktore mają zbugowane konta na zbyciu, lub tez mają jakies dobre pomysly jak wykiwac bigpointa Na pewno mozemy sie dogadac pozdr

pisac privy

Opublikowano

ja moge za darmo dac dawac pisac pw

ten bot nie jest twoj wiec jakim prawem zadasz jakiegos wynagrodzenia za bota

Opublikowano

ja moge za darmo dac dawac pisac pw

ten bot nie jest twoj wiec jakim prawem zadasz jakiegos wynagrodzenia za bota #ADMIN Jakiego wynagrodzenia? Informacja za informacje i tyle. Są dziesiątki bugow w grze a wiekszosc graczy pisze o nich dopiero jak przestają działac....

Opublikowano

też bym prosił tego bocika na priv :)

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...