Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Crash BFP4F.exe

Seblonix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, napotkałem kolejny problem, a mianowicie: wystąpił błąd z aplikacją bfp4f.exe i zostanie ona zamknięta. ( Grałem co najmniej minutę) Robić reinstal?

Gra mi się długo instaluje. Czekam na Wasze opinie.

Opublikowano

Ja mam podobnie, tyle że mi wyskakuję błąd kiedy chce wyjść z bitwy, a o lagach nie wspominając. Poczekaj do jutra,może naprawią to co lekko mówiąc-zepsuli.

Jak dalej będzie to samo, to zrób reinstala (też mam zamiar to zrobić) ale wątpię żeby to coś pomogło <_<

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Witam, napotkałem kolejny problem, a mianowicie: wystąpił błąd z aplikacją bfp4f.exe i zostanie ona zamknięta. ( Grałem co najmniej minutę) Robić reinstal?

Gra mi się długo instaluje. Czekam na Wasze opinie.

Mnie wywala czasami odrazu a czasami po2-3-minutach.Wywala mnie do menu i muszę grać od poczatku.Wyczysciłem cashe i to samo.Robię reinstalke...Jak pomoze dam znać.POZDRAWIAM!

Opublikowano

Cholera mam ten sam błąd :(

OD nowej aktualizacji coś mi sie jebie ;/ wejde w bitwe pogram minute i wywala...

Niewiem co mam zrobic :(

Chyba Reinstal będzie trzeba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...