Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamerka

railgun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka .
Kupiłem dziś kamerkę digital box pcc020 , niestety bez sterowników , właściciel powiedział że mu bez działało . Niestety u mnie na win xp szuka sterowników i znaleźć nie może . Szukałem na necie sterowników do tej kamerki ale niestety pusto . Może ktoś z użytkowniczek/użytkowników tego forum mógłby wspomóc ? Z góry dziękuje ;) Posypią się lajki ;)

hehemessi.png
Opublikowano

To na chomikuj też znalazłem , ale problem był z transferem , no ale zainwestowałem i zobaczymy ;) Łapcie po lajku już ;) Zaraz napisze czy działa .

edit : Działa , dzięki chłopaki ;)

Mam jeszcze jedno pytanko , kamerka ma 6 diod , ciągle się świecą . W sterownikach jest opcja "Camera status led " ,lecz jest ona na szaro i nie da się tam nic zmienić , jest niby na off ale diodki świecą .

Dołączam zdjęcie ;

http://ifotos.pl/zobacz/kamerkaJP_nqeprnp.JPG/
hehemessi.png
Opublikowano

Spróbuj może poklikać różne opcje (zmień jakąś opcję raz i jak nie odblokowało się - przywróć jak było poprzednio). Zawsze, gdy mam coś podobnego w jakimś programie, to robię tak i odblokowuje się ;) Po czasie, bo trzeba zazwyczaj tak zrobić ze wszystkimi opcjami. Jesli ogarniasz angielski to to powinno uprościć poszukiwania :P

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Jak nie działa to nie działa, trzeba było sprawdzić czy ma wsparcie windows xp.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...