Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Estius] [Dedyk] [Easy/Medium] [Zapraszam Gorąco] [Coś więcej niż serwer] [NEW]

ShymeQ2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z powodu takiego że już około 5 osób mi napisało że nim serwer nie działa, Już wyjaśniam dlaczego serwer nie działa, ponieważ tu jest troche trudniejsze zainstalowanie jak dla nie których osób oto mały tutorial:
Wchodzimy na strone downloadu >>Klik<< pobieramy 1 z góry mirror czyli Client waży mniej wiecej 800mb dokładnie nie wiem gdy już go pobierzemy możemy także w trakcie pobierania clienta pobrać Patchera gdy już nam się pobierze Client do clienta wrzucamy patchera i tam go "Wypatcherujemy" czyli uruchamiamy jak się już wypaczuje to możemy grać :)

BTW. Co nie który do administracji mają racji lecz GM Shrek wchodzi na serwer i się nim zajmuje nie ma zbyt dużo uprawnien lecz co tydzien robi ZUO podajże w piątek o 20:00 zapraszam :)

Opublikowano

Niby bym zagrał ale admnistracja nie chce zrobic reklamy.. Nic nie ma a gracze z mpc to nei bedzie 12 tyś tylko maxx 300 .. Wiec jak narazie nie ma po co isc bo nawey handlu nie ma :x

d2dp.png

Opublikowano

Sluchajcie ten klient z 1 mirroru jest to klient z bety sciagnijcie z 2 mirroru to jest juz oficjalny klient nie trzeba instalowac zadnych patcherow itp. Wazy bodajze 900mb.

Macie tutaj link , to jest link ze strony.Chyba , ze ktos ma watpliwosci niech zrobi tak jak napisalem wyzej.

https://mega.co.nz/#!yIMnEQQJ!GYRbx2iLWkTLlAhTfrvSpUV0rR9t6WZQowfJ2xc4paw

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Grał bym gdyby nie fakt że po prośbie do GM o oddanie truty którą dropiłem 3h z dt, olał mnie nawet nie odpisując a na koniec usłyszałem że oni nie oddaja eq moja wina pisał żeby sie wylogować. A zrobiłem to, nawet nie chciało mi sie w logach sprawdzić .

Jeśli na serwie gra mało ludzi oznacza ze coś jest nie tak .

do kosza serwer dno.

Jesteś Moderatorem MPC ? Nie to WYPIERDALAJ trolu, ty nie będziesz o takim czymś decydował .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Cześc co myślicie o servie ?
W ile wbije 100 lv ?

Jak z turta i tp ?

4x15 eq trudno o nie ?

Ile osób gra ?

d2dp.png

Opublikowano

Cześc co myślicie o servie ?

W ile wbije 100 lv ?

Jak z turta i tp ?

4x15 eq trudno o nie ?

Ile osób gra ?

1. serwer godny zagrania

2.1 dzień (max 150 to zajmie ci 4-3 dni)

3.truta kostuje około 15b taka bez bonów

4.o eq nie trudno gdyż co tydzien zuo jest i można dropnąc np trute żala i inne takie miecze oraz dużo pereł z jednego ripka 10 pereł podajże kazdegorodzaju

5.Jak narazie mało lecz serwer jest na tyle fajny że napewno będzie więcej

Niby bym zagrał ale admnistracja nie chce zrobic reklamy.. Nic nie ma a gracze z mpc to nei bedzie 12 tyś tylko maxx 300 .. Wiec jak narazie nie ma po co isc bo nawey handlu nie ma :x

Administracja zrobiła reklame właśnie ta reklama co tu jest to administracji serwera reklama tylko troche podrasowana :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...