Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie ma w co grać !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka nowa szkola i wgl wracam zmęczony od 2 tyg nie mam już w co grać Ps3 pożyczyłem bratu więc na kompie tylko mogę ale problem w tym że nie mam w co grać pomóżcie mi znaleźć jakąś darmową grę w której zostanę na dłużej i żeby nie było za bardzo rozbudowanego shopa mikropłatnośći możę być ale jakiś nie typu że dziecko zajebie matce telefon i w grze koksi 20 lvl i zabija na hity 90.....

grałem już w takie gry no wiadomo bardziej sławne

Starbound , Leauge of legends , Margonem , Tibia ,Metin 2 , Terraria , minecraft , last chaos ( ale którtko bo bez sms shopa chujnia) Nostale , 4story ( Ale dawno ale pewnie nic się nie zmieniło jak znam życie) , Smite

Need For Speed World pewnie wielu mniejszych nie wypisałem ale

Błagam pomóżcie mi od siebie doradzić jakaś gre najlepiej MMO ;] w której jest ładnie rozbudowane pvp i nie chodzi tylko o ilość wysłanych smsów ale o skilla ~!!!! za każdy post LIKE ! :D

xmMfHrm.png
Opublikowano

Polecam Ci Nostale, bardzo fajna gra, miło mi się gra. Wymagania też nie są wielkie.

Pisałęm już że grałem w to , wiem grafika mi się podoba ale rozwój postaći te pvp i rodzaj dungeonów mi się nie podoba ;/ myślałem nad cabalem co sądzicie ?

xmMfHrm.png
Opublikowano

W Wota grałęm a nad World Of warplanes myślę drugorzędnie na pierwsze miejsce szukam jakieś mmo gdzie będe nocami lvle napierdzielal xD

xmMfHrm.png
Opublikowano

A co sądzicie o Powrocie do 4story albo RoM ?

Kurde ludzie pisze wam ze Mmo a wy mi daje Fpsy w których tylko kasa sie liczy /\ Team fortress , battefield itd...

xmMfHrm.png
Opublikowano

A co sądzicie o Powrocie do 4story albo RoM ?

Kurde ludzie pisze wam ze Mmo a wy mi daje Fpsy w których tylko kasa sie liczy /\ Team fortress , battefield itd...

Te gry są już całkowiecie P2W. Nie polecam w nie grać.

Może spróbuj zagrać w AION'a? Może Eden Eternal, Elsword?

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Nevermind

Fajna gierka Rpg/Mmo ale po angl całą i nie zabardzo je jogarne w sensie questow jesli sa po ANG ;/

Neverwinter jest w Polskiej wersji.

Opublikowano

Zmieńmy trochę klimat, Osobiście polecam Ci War thundera, item shop jest jak w każdej grze ale tam jest to nie ważne gdyż chodzi o taktykę ;)

Nawet jak ktoś ma samolot premium (a nie różnią się znacząco od normalnyych wersji) to nie jest super dobry ;)

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...