Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagły spadek fps'ów CS:GO

lordfigzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem dotyczący cs go . Mianowicie polega on na nagłym spadku fpsów. Wczoraj jak grałem miałem 50-60 fpsów i nie miałem żadnych ścin.Dzisiaj jak dołaczyłem na jakiś serwer fpsy wachały się miedzy 19-30... Nie wiem jak sobie poradzic z takim problemem. To nie jest wina sprzętu , ponieważ wczoraj jak i wcześniej grało się normalnie , bez zażutów.Próbowałem pobrać gameboostera ale nic to nie dało. Proszę o pomoc .Pozdrawiam

Opublikowano

Sterowniki od karty graficznej masz aktualne ? Sprawdź czy nie ma jakiś aktualizacji. Jeśli masz to przeskanuj kompa CCleaner a jak nie to go ściągnij o wyczyść nim błędy rejestru.

Może to wina serwera ? Nie ma na serwerze jakiś prac technicznych czy cos ? Może wgrali jakieś pluginy które odpowiadają za ten spadek fps.

Opublikowano

Po prostu nie graj na Dm czy tam FFA bo za duzo ludzi i dlatego masz spadki fps

Opublikowano

Po prostu nie graj na Dm czy tam FFA bo za duzo ludzi i dlatego masz spadki fps

Ilość ludzi zbytnio nie zależy od fpsów, bardziej ping.

Opublikowano

Uwiez ze zalezy mam taki sam podobny problem z fps jak ty...Wchodze na mixiowe 5vs5 z randomami i mam po 70-50 , a wejde na jakis Dm czy FFA i fps mi spadaja bo za duzo sie dzieje 30-40 czasami juz do 20 spada. Ping od lacza internetowego :D

Opublikowano

Uwiez ze zalezy mam taki sam podobny problem z fps jak ty...Wchodze na mixiowe 5vs5 z randomami i mam po 70-50 , a wejde na jakis Dm czy FFA i fps mi spadaja bo za duzo sie dzieje 30-40 czasami juz do 20 spada. Ping od lacza internetowego :D

Nie tylko od łącza. Jeżeli wejdziemy na serwer 15 graczy, z pingiem max. 60, to nie będzie lagów. Lecz gdy wejdziemy na nawet 5 osób i wszystkie ping 120-xxx, to już będą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...