Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi]ErionMT2-PvP

XxErionxX

Wybieraj  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zostawi? Serwer Wlaczony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lubie Placki ;-)

zauwazylem ze zadnego serwa hamachi nie ma wiec wstawiam erionmt2-pvp

pewnie wiekszosc nie wbije po wczesniejszym serwie lecz warto sprobowac :)

uxbb.png

Gramy 3i99.png

y39v.png

Intel® Core™ i3-2120 CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz

dgc2.png

5GB Dane Na Serwer

1v4w.png

60mb/s

jy08.png

ErionMT2-PvP - 1

haslo 123

z82m.png

http://speedy.sh/pVNWX/Launcher-ErionMT2-PvP.rar

si4b.png

082299c340.jpg

i0lh.png

25.214.191.207

1o6j.png

Mozna dostac od admina !

auy8.png

Na serwerze jest 1 ulepszacz [broszurka Szermierki] ! dropi on z kazdego moba skile p u handlarki ranga u kapitana a eq mamy u handlarzy wystarczy ulepszyc dodana nowa bizuteria ;] zaniedlugo dodam kilka nowych broni by ladniej to wszystko wygladalo by dowiedziec sie jaki jest admin na serwerze wciskamy w pierscieniu tp: Administracja na start dostajemy 99 lvl (maksymalny) zapraszam do gry mam nadzieje ze sie spodoba ! Dropimy sztabki 2kk by bylo troche zabawy ! ;]

a7lj.png

lcd5.png

92l3.png

1000%

1000%

1000%

150 lvl na start

5wx8.png

2ak7.png

kdjd.png

cw7u.png

u dozorcy czeka was mila niespodzianka :)

gpmt2nazwa-ErionMT2-PvP.png

gpmt2-Procesor.png
zobacz
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
5gb
gpmt2-Lacze.png
60mb/s

gpmt2-Strona%20Glowna.png 25.214.191.207

gpmt2-Rejestracja.png

25.214.191.207

gpmt2-Item%20Shop.png

25.214.191.207

gpmt2-Client.png

zobacz

gpmt2-Latka.png

zobacz

gpmt2-Skan%20Latki.png

zobacz

gpmt2-Na%20Start.png
zobacz
gpmt2-Handlarze.png
zobacz
gpmt2-Bony.png
zobacz
gpmt2-Ulepszacze.png
zobacz
gpmt2-Exp.png
x zobacz
gpmt2-Drop.png
x zobacz
gpmt2-Yang.png
x zobacz

gpmt2-Administracja.png
[GA]
[GM]

gpmt2-Od%20autora.png
Od autora

8999514546913221016689.png

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer był naprawdę fajny . A teraz to ,że tak powiem GÓWNO . Bronie z 75 ... Um zanim wbije to masakra ...

Jedank na serwerze nie zagram.

Lecz polecam ludziom którzy lubią takie serwery.

Ale ja podziękuje :)

Opublikowano

Erion napisał że doda ale jutro.

Daj jakiegoś clienta bo na virtualu nie widze niektórych ludzi, nie moge włączać trybu wolny bo wywala metka.

Opublikowano

Erion napisał że doda ale jutro.

Daj jakiegoś clienta bo na virtualu nie widze niektórych ludzi, nie moge włączać trybu wolny bo wywala metka.

Czarek najlepiej jak byś go wgrał do metin2 2013 pachowanego :D

Opublikowano

Może to i nawet lepiej ze bronie um/sr dlaczego ?? już mówię to bez sensu jeżeli każdy zrobi na ,,BS'' eq w 5 minut i pvp przy fuksie komu sie uda lepiej trafić ze skili .... lub pvp trwajacy 15 godzin :D, ale w sumie mogę wbić bo i tak nudy :}

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Może to i nawet lepiej ze bronie um/sr dlaczego ?? już mówię to bez sensu jeżeli każdy zrobi na ,,BS'' eq w 5 minut i pvp przy fuksie komu sie uda lepiej trafić ze skili .... lub pvp trwajacy 15 godzin :D, ale w sumie mogę wbić bo i tak nudy :}

tutaj bardiej chodzi o to,że kto ma więcej czasu będzie najlepszy :) bo będzie miał pełno czasu żeby wbić um'ki/śr'ednie wysokie więc ja wolałbym żeby pvp trwało więcej czasu niż miała wygrać osoba która ma najwięcej czasu na gre

Opublikowano

tutaj bardiej chodzi o to,że kto ma więcej czasu będzie najlepszy :) bo będzie miał pełno czasu żeby wbić um'ki/śr'ednie wysokie więc ja wolałbym żeby pvp trwało więcej czasu niż miała wygrać osoba która ma najwięcej czasu na gre

A co ci szkodzi włączyć bs'a i wyjść na dwór czy coś?

Opublikowano

Serwer on lecz pracowalismy by zmienic wszystko ;d teraz bedzie wszystko normalnie sie robilo nie z 75 jutro od mniej wiecej 15:00 serwer online :}

Opublikowano

Myślałem, że wrzucamy tu prezentacje działających serwerów hamachi a nie serwerów "jeszczeniegotowymt2"

konta pozostają stare? Bo mi już 4 konta z max eq poszły....

The past has gone

Opublikowano

ale zauważ ,że niektórzy mieli perfeckt tak jak ja. Same bronie to 10-20 min 1 sztuka + 4x buty 4x naszyjnik i cała reszta. No ale najlepiej zrobić gówniane eq i potem płakać że się pada i wyzywać. Pozdro ja wbije jak zawsze BM.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Panowie z tego co mi wiadomo był problem z poprzednią maszyną zaczęło sypać błędami i nikt nie chciał pomóc z racji że pomogłem trochę to udostępnię wam kilka nowości i postaram się je jak najszybciej zrobić i wrzucić

Serwer jak najbardziej będzie ON i ciągle będzie dopracowywany

Opublikowano

Ja robiłem perfect eq jakieś 3h i co? te abs nie działa.Brałem pvp z wojem walił hitem 4k z eq, a jak zdjąłem walił też 4k te abs nie działają...

Opublikowano

ale zauważ ,że niektórzy mieli perfeckt tak jak ja. Same bronie to 10-20 min 1 sztuka + 4x buty 4x naszyjnik i cała reszta. No ale najlepiej zrobić gówniane eq i potem płakać że się pada i wyzywać. Pozdro ja wbije jak zawsze BM.

ja tam robiłem po 2 bronie, 6 naszyjników i 6 butków, ale co tam, bo przecież o to chodzi w serwerach hamachi, robić sobie nowe eq co dwa dni. I uwierz mi nie jest to dla mnie problemem zrobić następną partie eq... frustruje mnie tylko to, że za każdym razem było, że nie stracimy swojego eq. Ostatnio była mowa o przenoszeniu bazy danych na nową maszynę...

The past has gone

Opublikowano

Ku4wa joe dopi3rdalasz sie do wszystkiego tak trudno ci zrobić nowe eq? nie chcesz nie graj a nie spamisz -.-

a godzinę wcześniej...

Zajebisty ale bronie z 75 tzn ze um do pvp więc nie wbije xD

większego hipokryty nie widziałem... skoro Ciebie kręci robienie eq co dwa dni po usuwaniu kont to proszę bardzo, możesz to wychwalać, bo ja oczywiście pisząc, że na tym serwerze dzieją się takie cyrki jestem noobem i hejterem...

The past has gone

Opublikowano

Wkur8ilem się ze musze robic po raz 4 eq czy 3 ale drugiego takiego hamachi nie znajdziesz i troche mnie denerwuje ze erion nie odpisuje ;x

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Zrobilem launchera do serwera na nowych plikach lecz ma on 800mb komu bedzie sie chcialo pobrac to niech pobierze sory ale inaczej sie nie da :/

@Owocek wbij ts :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...