Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dotyczące terenu gildii na prywatnych serwerach

domo20200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem na jednym z prywatnych serwerów, przejdzmy do rzeczy. Kupiłem teren gildii, ogólnie wsyzstko w porządku tylko jest jeden problem. chciałbym go jakoś rozbudować ale gdy klikam tą opcje, by rozbudować teren wyskakuja mi jakieś pytajniki i gra sie wyłącza. Myśle że to dlatego że serwer nie ma po prostu wgranych jakichś plików, które umożliwiają takową rozbudowe i teraz pytanie, czy da się wgrać te pliki żeby wszystko działało poprawnie? Jeśli jest taka możliwość prosiłbym o przesłanie mi jakiegoś downloadu owych plików. z góry dzięki

Opublikowano

Witam mam problem na jednym z prywatnych serwerów, przejdzmy do rzeczy. Kupiłem teren gildii, ogólnie wsyzstko w porządku tylko jest jeden problem. chciałbym go jakoś rozbudować ale gdy klikam tą opcje, by rozbudować teren wyskakuja mi jakieś pytajniki i gra sie wyłącza. Myśle że to dlatego że serwer nie ma po prostu wgranych jakichś plików, które umożliwiają takową rozbudowe i teraz pytanie, czy da się wgrać te pliki żeby wszystko działało poprawnie? Jeśli jest taka możliwość prosiłbym o przesłanie mi jakiegoś downloadu owych plików. z góry dzięki

Napisz jaki to serwer. Wg. to jeżeli nie widziałeś na tym serwerze ani jednej rozbudowanej ziemi gildii to oznacza że poprostu owy serwer ma częściowo zbugowane ziemie gildyjne.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...