Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banowanie

merlinn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko, czy może ktoś mnie nauczyć banować i czy wogóle każdy może banować innych, czy tylko admin lub ktoś w tym stylu??

Z góry dzienki!!! :D

Jak by wszyscy mogli wszystkich banować byśmy mieli w combatcie ostry sajgon. Ziomus wiadomo ze tylko Administratorzy to mogą.

POMOGŁEM? DAJ 5!

kuba1994.png

NIE JESTEM MANIAKIEM GRAM DLA PRZYJEMNOŚCI ;)

Opublikowano

jak by bylo takie cos to bym najpierw zbanował adminow a potem graczy hehe dla zabawy a potem bym odbanowal ale nie adminow

delete by mount

Opublikowano

wchodzisz do gry i widzisz cheta gosciu nawal dajesz f5 i szukasz jego nicku ale jak jest po innej stronie druzyny to nic nie zrobic bo musi ktos inny jak wyskoczy ci tabelka czy wykikowac go to f5 to tak a f6 nie

podobnie jak na quarantine albo fireteam na fireteam masz wszystkich i se wybierasz ale musisz miec powód jego wykikowania

delete by mount

Opublikowano

ale powiem wam ze juz niechce mi sie grac w CA vo dostalem tyle banow na konta i się odeschial tego grania sciagne se bf albo cod5 albo cos lepszego ale nie zapomnijcie cheaty bede dodawal wam do CA

delete by mount

Opublikowano

Hehe jak by każdy mógł każdego banować to nikt by nie mógł grać ^^ każdy by dostawał bana i co to by była za gra xD

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

chyba ze chodziło ci o zakładanie tematów na forum nexona ? jak założysz temat ze screenem (zdjęciem) hackera np. jak ziomek sobie lata to taki koleś ma na 90% bana, ja sam tak często robię i potem typka z danym nickiem nie widzę w grze.

a także zauważyłem ze dubble posting w dziale CA to noma ....

Opublikowano

nie wystarczy ze wcisniesz f5,gosc sam nie wyleci z rooma(chyba ze masz elite),ty tylko puszczasz vota a sa czasem takie noobki co widza ze gosc jest hakerem ale i tak daja f6...