Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Lista Skriptów | Wtyczek | Hardcore | Survival | Gildie | Like

Simper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Dzisaj chciał bym dac nie całą paczke starego servera Hardcore hc.Craft-page.pl Paczka zostanie opisana o godzinie 16:20 Informacje paczki 16:30 zaprasza

Ekipa Pracójąca przy skriptach:

Pisał: xCrysisx

Edytował: Darkiwanek

Testował: xBlakeyzx

Opis Paczki | Skriptow |

Loading....

Loading....

Loading....

Loading....

Loading....

Loading....

Loading....

Loading....

Loading....

Loading....

Loading....

Loading....

Loading....

xxx

xxx

Załatwiam Autorskie pluginy typu gildie drop pisac gg: | 47973071 | skype: | wiktor.iwnski35 |

Prawa Autorskie

Zakaz kopiowania paczki wrzucania na inne forum ze to ty je pisałeś i ty to zrobiłes wszystko

Paczka została Stworzona dla servera Hardcore craft-page.pl ktory już nie istnieje i własnie ja daje ją wam mpcforum.pl

Opublikowano

Witaj Wiktorze Iwański!

Chciałbym Cię poinformować że takie wygłupy co ty robisz są karane polskim prawem artykułem z dnia 4 lutego 1994 roku. Ta sprawa już się powtarza. Prawa autorskie na te skrypty zostały naniesione dnia 18.11.2013 r. poprzez Dariusza D. Pluginy, które rozsyłasz poprzez skype są stworzone przez Adama M. oraz "Teapot'a". Oczywiście nie uzyskałeś pozwolenia anie ode mnie, ani od Dariusza D. więc twoje postępowanie może zostać zgłoszone do prokuratury. Daję Ci czas do 12:00 by ten temat został usunięty, inaczej zostanie wszczęte postępowanie karne.

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

Witaj Wiktorze Iwański!

Chciałbym Cię poinformować że takie wygłupy co ty robisz są karane polskim prawem artykułem z dnia 4 lutego 1994 roku. Ta sprawa już się powtarza. Prawa autorskie na te skrypty zostały naniesione dnia 18.11.2013 r. poprzez Dariusza D. Pluginy, które rozsyłasz poprzez skype są stworzone przez Adama M. oraz "Teapot'a". Oczywiście nie uzyskałeś pozwolenia anie ode mnie, ani od Dariusza D. więc twoje postępowanie może zostać zgłoszone do prokuratury. Daję Ci czas do 12:00 by ten temat został usunięty, inaczej zostanie wszczęte postępowanie karne.

Może i masz rację ale i tak cię nie lubię ;3

@PS: Simper, nie pytał się czy może to udostępniać.

Temat do zamknięcia :D Prawa Autorskie

A ty lepiej się nie udzielaj bo i tak jesteś skończony. Bo takie bezsensowne pisanie postów żeby podlizać się Aramkowi jest dziecinne. To tyle z mojej strony.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Aramek, gimnazjalisto skończ robić się fajny kopiując paragrafy kodeksu prawnego z forum prawnego. Bez jaj.

Jeszcze ta oczojebna czcionka i stosowanie "Adam M." "Dariusz D.". Nie kurwa, nie jesteś fajny Aramek.

Tak, wiem, zaraz napiszesz, że wobec mnie też będzie wszczęte postępowanie karne, czekam, czekam. Nie chcę wszczynać jakiejś wojny, ale jak patrze na takie posty, to mnie krew zalewa. Coś Ci się nie podoba, to przejedź się do tego typka, wyjebaj mu buta na ryj i tyle, a nie takie coś... Masz 15 lat, wielu ludzi w chuja zrobiłeś, a teraz próbujesz zabłysnąć znajomością prawa. To jest jakaś hipokryzja.

---------------------------------------------------------------------

Pracójąca

Ty tak na serio?

Zakaz kopiowania paczki wrzucania na inne forum ze to ty je pisałeś i ty to zrobiłes wszystko

Paczka została Stworzona dla servera Hardcore craft-page.pl ktory już nie istnieje i własnie ja daje ją wam mpcforum.pl

To nie są prawa autorskie.

Zanim coś wstawiasz pomyśl... Dodatkowo używanie SKRIPT'ów na serwerze, to samobójstwo. Masa błędów, 3x bardziej zasobożerne niż dobrze napisana wtyczka. Tragedia.

Opublikowano

Aramek, gimnazjalisto skończ robić się fajny kopiując paragrafy kodeksu prawnego z forum prawnego. Bez jaj.

Jeszcze ta oczojebna czcionka i stosowanie "Adam M." "Dariusz D.". Nie kurwa, nie jesteś fajny Aramek.

Tak, wiem, zaraz napiszesz, że wobec mnie też będzie wszczęte postępowanie karne, czekam, czekam. Nie chcę wszczynać jakiejś wojny, ale jak patrze na takie posty, to mnie krew zalewa. Coś Ci się nie podoba, to przejedź się do tego typka, wyjebaj mu buta na ryj i tyle, a nie takie coś... Masz 15 lat, wielu ludzi w chuja zrobiłeś, a teraz próbujesz zabłysnąć znajomością prawa. To jest jakaś hipokryzja.

---------------------------------------------------------------------

Ty tak na serio?

To nie są prawa autorskie.

Zanim coś wstawiasz pomyśl... Dodatkowo używanie SKRIPT'ów na serwerze, to samobójstwo. Masa błędów, 3x bardziej zasobożerne niż dobrze napisana wtyczka. Tragedia.

Oj anonimku, myślisz że jak napiszesz taki post bo Dark cię poprosił to będziesz fajny? To się mylisz, po pierwsze jak nie znasz sprawy to się nie wtrącaj, kolejne, kogo ja w chu*a zrobiłem? A i proszę o przedstawienie się.

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

Nikt mnie nie prosił o napisanie tego. Po prostu wkurwia mnie jak udajesz kogoś, kim nie jesteś.

Tak jak mówiłem zrobił Ci coś ten typek - jedziesz do niego, wypierdalasz mu buta na ryj, koniec. Nie przejmuj się takimi bzdetami i nie strasz sądem, czy innymi konsekwencjami prawnymi, bo i tak do niczego nie dojdzie, a takie dziecko jak Wiktor Iwański już pewnie obsrany jest. :<

Dobrze wiesz jak jest, więc skończ robić się fajny...

Jak masz jaja, to pojedź do niego po prostu i tyle, a nie jakieś sądy.

Co do mojej osoby kim jestem nie trudno się domyślić, więc chyba zgadniesz. :v

Opublikowano

Nikt mnie nie prosił o napisanie tego. Po prostu wkurwia mnie jak udajesz kogoś, kim nie jesteś.

Tak jak mówiłem zrobił Ci coś ten typek - jedziesz do niego, wypierdalasz mu buta na ryj, koniec. Nie przejmuj się takimi bzdetami i nie strasz sądem, czy innymi konsekwencjami prawnymi, bo i tak do niczego nie dojdzie, a takie dziecko jak Wiktor Iwański już pewnie obsrany jest. :<

Dobrze wiesz jak jest, więc skończ robić się fajny...

Jak masz jaja, to pojedź do niego po prostu i tyle, a nie jakieś sądy.

Co do mojej osoby kim jestem nie trudno się domyślić, więc chyba zgadniesz. :v

Ja nie muszę udawać fajnego, bo taki już jestem ;x Proszę, przedstaw się:)

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

Witaj Wiktorze Iwański!

Temat do zamknięcia :D Prawa Autorskie

Proszę o jakiekolwiek dowody w tej sprawie, ew. rozpoczęcie ze mną rozmowy prywatnej i udowodnienie. Jak na razie to są to oskarżenia bezpodstawne ;)

Ps. Nie jestem za użytkownikiem "Simper", tylko potrzebuję dowody, aby mogła spotkać jakaś kara tego użytkownika ;)

Opublikowano

Witaj Wiktorze Iwański!

Chciałbym Cię poinformować że takie wygłupy co ty robisz są karane polskim prawem artykułem z dnia 4 lutego 1994 roku. Ta sprawa już się powtarza. Prawa autorskie na te skrypty zostały naniesione dnia 18.11.2013 r. poprzez Dariusza D. Pluginy, które rozsyłasz poprzez skype są stworzone przez Adama M. oraz "Teapot'a". Oczywiście nie uzyskałeś pozwolenia anie ode mnie, ani od Dariusza D. więc twoje postępowanie może zostać zgłoszone do prokuratury. Daję Ci czas do 12:00 by ten temat został usunięty, inaczej zostanie wszczęte postępowanie karne

By były obięte prawem chyba musiałbyś to zarejestrować w urzędzie.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...