Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]ZYCIE HELP!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem bo jak leje kogos na Pvp to slychac ze go bije i widac ale zycie mu nie leci czyli te serca jak to zmienic ?Help.Beda LIKE

Opublikowano

Mam problem bo jak leje kogos na Pvp to slychac ze go bije i widac ale zycie mu nie leci czyli te serca jak to zmienic ?Help.Beda LIKE

rozumiesz co napisałeś bo ja nie ....

napisz dokładniej o co chodzi :? problem z pluginem mobhealth ??? problem ze scoreboard ???

Opublikowano

rozumiesz co napisałeś bo ja nie ....

napisz dokładniej o co chodzi :? problem z pluginem mobhealth ??? problem ze scoreboard ???

tak trudno to zrozumiec??? Wiec napisze jeszcze raz Jak sie z kims bije na pvp to temu graczowi serduszka nie odchodz wiem bo mi mowil.Rozumiesz czy jeszcze raz ci napisac?Nwm z jakim pluginem to problem mobhealth nie mam wiec to cos innego..

Opublikowano

Ziomkowi chodzi o to ze ludzik (grafika czlowieka w MC) robi sie czerwony slychac ze go sie bije (ten jęk) ale HP nie spada. Pewnie jakis plugin lub permissja lub kolega ma jakis specjalny god mode wlaczony

Opublikowano

Prosiłbym Cie o podanie listy pluginów. Jest kilka pluginów które robią ten problem lub ze sobą się nie łączą.

,,Vape is good, vape is my life"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...