Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ez build

serni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do doświadczonych graczy czy opłaca się wciąż budować na eza muramane czy może iść od razu w Trinity ? poproszę o argumentacje swojej opinii.

Moim klasycznym buildem na eza jest: tear( od razu ulepszam żeby szybciej stacki nazbierać),butki na cdr , trinity force, last whisper, krwiopijec/ botrk ( zależnie od sytuacji) i GA lub jakiś inny item również zależnie od sytuacji. Co o nim sądzicie ? jakieś propozycje zmian ?

Noi jeszcze jedno pytanie jaką postać warto kupić za 6300 ? (żeby nie zaśmiecać dodatkowo innego działu)

Dziękuję ;) lajki w nagrodę !

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

@topic

1.Nie dokładnie rozumiem, w jakiej sytuacji budujesz Botrk na Ez-a ?

2. Na jaką pozycję potrzebujesz tą postać za 6300 ?

Diss_Stream.png

Opublikowano

@topic

1.Nie dokładnie rozumiem, w jakiej sytuacji budujesz Botrk na Ez-a ?

2. Na jaką pozycję potrzebujesz tą postać za 6300 ?

Botrk buduję na Eza gdy przeciwnicy mają większą ilość hp, aby skorzystać z jego passywa. Zastanawiam się nad postacią na mida.

I dalej nie uzyskałem odpowiedzi na swoje pytanie czy lepiej budować eza pod muramane czy trinity od razu ?

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

Ja gram ADC głównie i na eza buduje tak jakby Blue Build czyli

muramane, bt, last whispera, iceborna, buty na cooldown i trinity lub coś innego na koniec.Możesz sobie go przetestować. Co do postaci na moda

za 6300 to bym polecił Ahri lub a

Fizza :)

Opublikowano

Ja gram ADC głównie i na eza buduje tak jakby Blue Build czyli

muramane, bt, last whispera, iceborna, buty na cooldown i trinity lub coś innego na koniec.Możesz sobie go przetestować. Co do postaci na moda

za 6300 to bym polecił Ahri lub a

Fizza :)

temu panu chyba już podziekujemy. Ja na ezie lece w dwa dorany potem phage, skladam trinity, potem BT, last whisper w miedzyczsie buty te z cdr i najczęściej juz jest koniec meczu

Opublikowano

Trinity > BT > Zerki > Last Whisper > Botrk/IE > Guardian/Scemitar

RObisz berserki na eza. Robisz Bt i botrka na eza. powinienes usunac gre.

build masz najlepszy jaki mógłby być ja robie taki sam. polecam

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

RObisz berserki na eza. Robisz Bt i botrka na eza. powinienes usunac gre.

build masz najlepszy jaki mógłby być ja robie taki sam. polecam

Chyba widzisz, że między botrkiem a ie jest slash. Nie buduje ZAWSZE botrka gdyż to item sytuacyjny, poza tym powiedz mi co w zerkach i botrku jest złego na tym adc :)

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Ja jadę Ezem zawsze pod pierwsze Trinity Force, pozniej last whisper jak maja arma jak nie to BT pozniej coś na przezywanie np. GA a pozniej koncze builda Infinity Edgem/Botrkiem.

Opublikowano

Co do tej postaci polecam ci Yasuo. Grałem nim na PBE i wydaje się być postacią która jest trudna ale gra nim jest bardzo satysfakcjonująca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...