Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utworzyło mi się samoczynnie konto Administrator

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak to się stało ale przy logowaniu mam 2 konta admina które jest prawdziwe obojętne nic nie aktywowałam co zrobić żeby tego 2 konta admina nie było 1 raz tak mam plis proszę o pomoc ;(

Opublikowano

Możesz trochę jaśniej?

Masz 2 konta z adminem i chcesz mieć 1 zwykłe, a drugie z adminem, czy chcesz mieć tylko 1 konto admina?

Jeśli to drugie, to wchodzisz w profile użytkowników, ustawienia i kasujesz niepotrzebny, podaj jeszcze jaki masz system.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Możesz trochę jaśniej?

Masz 2 konta z adminem i chcesz mieć 1 zwykłe, a drugie z adminem, czy chcesz mieć tylko 1 konto admina?

Jeśli to drugie, to wchodzisz w profile użytkowników, ustawienia i kasujesz niepotrzebny, podaj jeszcze jaki masz system.

mam 2 konta adminów system win 7 i gość wyłączony ale nie pokazuje mi sie że mam 2 konta jak sie w chodzi w zarządzaj kontem tylko przy logowaniu mam 2 takie same jak to usunąć i które konto jest prawdziwe ? obojętnie ja chce mieć 1 konto admin przy logowaniu a nie 2 czemu mi się tak zrobiło help ?

Opublikowano

Czyli, że tutaj masz tylko 1 konto wyświetlone?

post-320491-0-20718700-1386701174_thumb.png

Daj start i w pole wyszukaj wpisz netplwiz i kliknij tę ikonkę, po czym odznacz tego ptaszka

post-320491-0-26866500-1386701470.png

Zresetuj i sprawdź, czy działa.

Opublikowano

Jeszcze tylko jedno pytanie, chcesz, żeby logował Ci się komputer od razu do pulpitu, czy do okna wyboru konta i pierw wpisać hasło?

Chcę żebym miała 1 admina 1 wybór anie 2 adminów 1 wybór 1 logowanie komenda - net user administrator /active:no nie działa po restarcie wraz mam 2 adminów a był 1 i było dobrze :(

Opublikowano

No to już nie wiem co zrobić, może zmień nazwę konta i zobacz, czy na obydwu się zmieniła, jak nie to jakoś usuń to ze starą nazwą i tyle, nic więcej nie wymyślę.

Opublikowano

No to już nie wiem co zrobić, może zmień nazwę konta i zobacz, czy na obydwu się zmieniła, jak nie to jakoś usuń to ze starą nazwą i tyle, nic więcej nie wymyślę.

ale jak usune admina stracę wszystko i haslo ? :( ale czmu ja mam kurde 2 adminów :( a ta komenda - net user administrator /active:no

zrobiłam konto byle jakie i nowe konto 2 razy wyskoczyło jak usunęłam już go nie ma ale jak usune sobie admina 1 to 2 znikną i mój komp też wszytko stracę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...