Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Call of Duty] Skrypt/Program.

zxkalen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przestawie dwa sposoby na szybkie strzelanie lub podobne rzeczy .

1.Program.

Instrukcja :

-Sciągamy ze podanej strony

-wypakujemy za pomoca programu winRAR (np na pulpit)

-Wlaczamy program o nazwie Bl4ck_Doves Insane Rapid Fire Tool (tylko jeden plik jest tam.)

-wchodzimy do gry

Jak sie uzywa tego ?

F5: Włączanie / wyłączanie normalnej Rapidfire
F6: Włączanie / wyłączanie okrakiem Rapidfire
F7: Wyłączenie obu (w przypadku dont wiedzieć, co podczas jazdy)
F8: Zakończenie funkcji

Jest wykrywany lub bannable?
Nie. Właściwie to nie jest hack, jest on oparty na skrypcie! Więc jest to w 100% VAC dowód, i pozostanie na zawsze

Czy mozna używać do innych gier?

Ten program mozna używać do innych gier typu cod,cod2,mw2,mw3 praktycznie w kazdej grze i nie dostaniecie za to bana bo to nie hax .

Jak używać narzędzi?
W celu uniknięcia błędów, uruchom narzędzie przed rozpoczęciem cod4 (lub innej).

Plik:

http://speedy.sh/EQHX9/Skrypt.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/efd919cad78be7b9b807e0f8cf3e3dfb98cd32e1ad4e569d39028c26adb74026/analysis/1386698349/

Tam wykryło 1 wirus niby ale sam korzystam tego juz od dluzszego czasu i nic sie nie dzieje.Jesli was antywirus wykryje to wystarczy wylaczyc go na chwile gry i pozniej wlaczyc lub ustawic go czasowo ze po pewnym czasie wlaczy.

2.Sposób.

Poprostu otwieramy plik o nazwie config_mp.

Gdzie mozna to znaleść ?

C:\Documents and Settings\ccc\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Activision\players\profiles\profil wlasny\config_mp

albo

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players

Jak wkleic ten kod ?

Otwieramy za pomoca Notatnik lub Notepad++ i wklejamy te kody

bind x "+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2"

x-to znak gdzie zmieniamy gdzie ma znajdowac nasz scroll np na klawiaturze albo na myszy np

bind MWHEELUP "+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2"

zamiast x wstawilem MWHEELUP gdzie to jest kolko u myszy i w gore ustawione .

Ps.

Kiedyś ten program był na mpcforum.pl ale autor nie aktualizowal tego tematu wiec sam wstawiłem to i bede aktualizowal jesli temat bedzie potrzebny i zeby ludzie nie spamili ze szukaja skryptu lub scrola .

i wkrótce dodam filmik jak to wyglada w grze.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Za to niby nie ma bana? Przeciez to ci wystrzeli w sekunde cały magazynek , wykrywalne w stu procentach !

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Bana moze i nie dostaniesz ale lige czy turniej masz z automatu przegrany walkowerem bo sprawdzic bindy to nie problem a skrypty w takich meczach nie sa dozwolone.

Opublikowano

Za to niby nie ma bana? Przeciez to ci wystrzeli w sekunde cały magazynek , wykrywalne w stu procentach !

Za to bana nie masz w 100% bo uzywam tego do mw3 i cod4 promod na 1.7 pb wiec jak bylby wykrywalny wy tego nie dawal ale pb i uac nie wykrywa tego bo to nie hax tylko program wiec nie widac tu bana .

Bana moze i nie dostaniesz ale lige czy turniej masz z automatu przegrany walkowerem bo sprawdzic bindy to nie problem a skrypty w takich meczach nie sa dozwolone.

esl nie mozna tego uzywac bo w regulaminie jest to napiszane skrypty/programy/itd zakazane.

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Za to bana nie masz w 100% bo uzywam tego do mw3 i cod4 promod na 1.7 pb wiec jak bylby wykrywalny wy tego nie dawal ale pb i uac nie wykrywa tego bo to nie hax tylko program wiec nie widac tu bana .

esl nie mozna tego uzywac bo w regulaminie jest to napiszane skrypty/programy/itd zakazane.

Jesteś dziwny.Na pb to wykrywalne nie jest , ale jak jest administrator na serwerze to masz bana na sto procent. Nie polecam tego uzywac do coda 4.

XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Jesteś dziwny.Na pb to wykrywalne nie jest , ale jak jest administrator na serwerze to masz bana na sto procent. Nie polecam tego uzywac do coda 4.

po pierwsze nie mow do ludzi dziwny bo sam bedziesz dziwny ... a po dugie najpier sie sprawdza !rules i po drugie jesli ten temat cie nie interesuje to wypad inny skorzystaja tego a i jeszcze jedno nabijasz sobie posty bo myslisz ze masz moderatora lub cos w tym stylu .. i pewnie zaraz napiszes do innego adma zeby dali mi bana bo kozak z ciebie w internecie .

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

po pierwsze nie mow do ludzi dziwny bo sam bedziesz dziwny ... a po dugie najpier sie sprawdza !rules i po drugie jesli ten temat cie nie interesuje to wypad inny skorzystaja tego a i jeszcze jedno nabijasz sobie posty bo myslisz ze masz moderatora lub cos w tym stylu .. i pewnie zaraz napiszes do innego adma zeby dali mi bana bo kozak z ciebie w internecie .

"Zluzuj wora ziomuś" , nie chce cie obrażać i nie nabijam postów bo mam ich wystarczająco. Dobra niech korzystaja , ale nie przy adminie . Chyba że MW2 , tam adminów nie ma.

XDDD

banner1.png

• 1 rok później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Cod jest grą najlepszą na swiecie po co ją psuć marnymi haxami..?

Racja, ale mam wrażenie, że te nowe części Coda są trochę zbyt kosmiczne. Mam nadzieję, że nie zapomną tych kilku pierwszych części, które do dzisiaj pomimo grafiki są świetne.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Call of Duty] Skrypt/Program.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...