Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOTA 2] Nadchodzi Frostivus Event!

CrysisAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Obaj SK są w grze.

Dobrze by było, jakby odwołali. Teraz te zera nie będą spowalniały mojego wyszukiwania w normalnych grach. Nie padną też serwery pod naporem plebsu, który rzuci się na phri itenz. Same plusy. Zamiast zajmować się darmowymi pierdołami to lepiej zrobicie ucząc się grać.

Ale w sumie to art z day #1 (Stone Spirit) jest zajebisty.

Opublikowano

Odnośnie SK: doto doto doto

Dodatkowo, jedna z największych osobistości playdoto/forum powiedziała, że zmiana prawdopodobnie jest tylko na czas trwania eventu oraz, że SK moze być bossem.

@Quark, imbecylu, to jest bezpośrednio związane z eventem.

Nie pozwalaj sobie. //TheQuarK

• 1 rok później...
Legenda
Opublikowano

mogliby robic czesciej eventy

Więcej eventów = masa bugów clienta, a w dodatku volvo na każdym evencie trafi pare milionów dolarów bo zawsze jakiś debil się znajdzie i będzie oszukiwał na nich (np ja :P). Volvo nigdy się nie zgodzi. Im się nie podoba to, że są czynne 3/4 eventy.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Więcej eventów = masa bugów clienta, a w dodatku volvo na każdym evencie trafi pare milionów dolarów bo zawsze jakiś debil się znajdzie i będzie oszukiwał na nich (np ja :P). Volvo nigdy się nie zgodzi. Im się nie podoba to, że są czynne 3/4 eventy.

Nie przesadzaj, ja tam żadnych bugów nie widziałem...

• Biter. zmienił(a) tytuł na [DOTA 2] Nadchodzi Frostivus Event!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...