Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Root - Czy to bezpieczne?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki superoneclick... nie potrzebne zamieszanie robicie. Najlepiej roota sie robi gingerbreadem, jeden przycisk i masz roota/unroota. Nic zlego ci sie z telefonem nie zrobi, jezeli bedziesz chcial oddac telefon na gwarajcje, to wystarczy unroot i po problemie.

1. I właśnie tutaj wprowadzasz w błąd, ponieważ mój kolega rootował telefon i nieszczęśliwie wyłączyło mu prąd i było już po. Jedynie co pozostało to oddanie go do serwisu ~ miał duże szczęście, ponieważ naprawiały to głąby i nie sprawdzili co dokładnie stało się z telefon.

2. Zgadzam się.

3. I właśnie nie, ponieważ jakieś ślady zawszę zostają. Sprawdzałem na moim telefonie i zawsze coś zostanie, więc jak by nigdy nic tutaj odpada.

1. Co za bzdury wygadujesz... wylaczyli mu prad od czego, od telefonu? Jezeli robisz roota, to nawet w polowie rootowania mozesz wyjac baterie, jak ci siadzie telefon to wlaczasz fona przez recovery i robisz wszystkie wipy i po problemie...
Opublikowano

superoneclick to podobno jecen z lepszych prpgramow do rootowania

Tylko dlatego ze dziala na prawie wszystkich urzadzeniach. GB jest wygodniejszy gdyz wystarczy go pobrac na telefon i wlaczyc aby zaczal sie robic root.
Opublikowano

ja mam rooota idaje mnustwo rzeczy ps zrob sobie unlockiem (unlock root) wpsiz sobie w google i pobierz ^^^ nei ma neibezpieczenstwa z tym

Kolego słownik...

Robienie roota programami typu Root Unlock (wgrywasz na Androida i sam ci robi ,roota' jest jak jedzenie cukierka przez papierek.

Root nie jest niebezpieczny.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Kolego słownik...

Robienie roota programami typu Root Unlock (wgrywasz na Androida i sam ci robi ,roota' jest jak jedzenie cukierka przez papierek.

Root nie jest niebezpieczny, o ile dobrze go zrobisz. Bo możesz sb sceglić telefon.

Uceglic telefon rootem o.O help me pls.
Opublikowano

Uceglic telefon rootem o.O help me pls.

O Boże dzięki :/ Tak to jest jak się odpowiada na 2 tematy...

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Uceglić to znaczy Wprowadzić w stan z kturego ciężko jest go wyciągnąć i nie można go uruchomić.

Linux pozwoli wycisnąć ostatnią łzę z twojego procesora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...