Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Infestation cheaterzy/bugi ?

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Od czerwca , miałem przerwę z Infestation z powodów raczej znanych (w cholere cheaterów , ciągłe lagi na serwerach , kicki etc.)
Mam pytanie czy coś się zmieniło ? jak z cheaterami,bugami itd , więcej/mniej niż było ?
Jakieś większe zmiany w grze ?
Daje like za odpowiedzi.

Opublikowano

Cheatera nie spotkałem od wakacji a lagów osobiście nie mam. Niedawno wrzucili na wszystkie serwery colorado v2 a teraz placują nad californią i pojazdami.

Opublikowano

Zagrałem.
Pograłem 10 minut , znalazłem fajny loot , po czym lag -> kick -> killed by zombie.
No cóż zdarza się , włączam drugą postać ide na pvp loguje się wchodzę do budynku , zmieniam widok na ten z 1 osoby lag->kick->zgon.
Dziękuje dowidzenia tyle w temacie ;p

Opublikowano

Właśnie, co do cheaterów może jeszcze są ludzie z ESP ale to już bardzo rzadko, tera szybko się bana dostaje.

Co do lagów no to już od kompa zależy. A jeśli chodzi o kicki to już sam nie wiem, ja mam bardzo rzadko, jedynie jak wchodzę przez "Qucik game" lub jak na początku wchodzenia na serwer zlaguje mnie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

To że lagi zależą od komputera to gówno prawda. Mam lagi w tej grze, co chwile mi się zacina, na wysokich nie pokazuje mi FPS, pomimo, że to czuje. Crysis z o wiele lepszą grafiką chodzi na najwyższych w 80FPS. To też nie jest wina mojego internetu, bo mam światłowód. Ja się na tym nie znam, ale to na prawdę mnie wkurza jak na lotnisku padam, po 4 sekundowym freezie. Kiedyś w ogóle był taki bug, że serwery nie chciały raz mi się załadować, raz mojemu koledze. Tak było przez parę miesięcy, przez które prawie w ogóle nie grałem. Później było normalnie, to grałem. Teraz znów mi laguje i przestałem grać. Kicki może ustały. Cheaterów mniej, chociaż są. To jest na prawdę ich wina, skoro połowa użytkowników skarży się na lagi. Wg mnie z samego początku gry (mam na myśli troche dalszy okres, ok. 2 miesiące po zakończeniu bety) było najlepiej. Gra bez problemowo chodziła na ultra w +60FPS, bez żadnych freezów i glitchy. Zombie AI nie było zjebane. Teraz jest, bo ciągle w nim kopią, coś zmieniają. Ale wg mnie(ach znowu) colorado V2 jest dużo lepsze niż V1, głównie w kwestii wyglądu. Na Californie nie umie się doczekać. Takie wielkie miasto i mapa ponoć 7 razy większa od V1. Oby znowu nie kopali 1000 razy w zombie AI, żeby je dostosować pod nową mapę. Ale się rozpisałem :D

@Dev999 - Nie tylko on tak ma, lecz wiele innych osób.

Opublikowano

UP tylko ty tak masz boże ... Zrozumcie to że nie wszyscy mają takie lagi , i tak owszem to zależ od komputera .. Co prawda gra nie należy do najlepiejzoptymilizowanych gier ale ja naprzykład nie mam lagów , moi koledzy też ...

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

UP tylko ty tak masz boże ... Zrozumcie to że nie wszyscy mają takie lagi , i tak owszem to zależ od komputera .. Co prawda gra nie należy do najlepiejzoptymilizowanych gier ale ja naprzykład nie mam lagów , moi koledzy też ...

On akurat dobrze mówi. Lagi nie zalezą od komputera tylko od gry. Gra zalicza się do najgorzej zoptymalizowanych gier. To że nie masz lagów to sie ciesz z kolegami. Oni co patch psują optymalizacje. Powiedzcie mi jak można zepsuć tekstury wprowadzając auta do gry wut?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...