Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] #MjCraft - POWRACA# [1.6.4][Wojny Gildii][EXP z STON'E][ItemShop][Autorskie skrypty][Dedyk-10 GB][WWW][TeamSpeak 3][80 slotów][NO-PREMIUM]

benido6

Serwer MjCraft  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagram na Serwerze MjCraft.

2. 2. Czy wprowadzi? MCMMO/SG na serwer Bez bugów .

3. 3. Gra?em juz kiedy? na tym serwerze .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ja chciałem o tak nie polecam serva właściciel kłamie i wykorzystuje używają paczki z neta i kłamią że zrób pluginy dostaniesz range i op zrobiłem i co mój czas zmarnowany pluginy nie używane a właściciel usuwa z kontaktów nie polecam radze tam nie ufać i NIE WBIJAĆ

76561198057996853.png

Opublikowano

Jesteś dzieciakiem 10 letnim pozatym widac to na yt Nie chciałem ci dać rangi Admina albo opa to Napisałeś to załosny jesteś dzieciaku ale no coz poradze na takie cos ..

Pozatym wysyłałeś mi jakieś pluginy nic nie dodane Prosto z bukkita Dzieciaku ogarni ... Masz 19 lat mówisz tka a na yt slychac 11 ;D pozdro koxie

Opublikowano

Up. Teraz udowodniłeś każdemu,że jesteś gorszym dzieciakiem..

Ludzie mający np 19 lat mogą mieć piskliwy głos i to nic nie zmienia.

Jeśli nie macie żadnego skryptu na pokazywanie kto sie zalogowal w kolejności to powinniście zabrać tego svipa Karolowi.

Opublikowano

Ja też chetnie moge dać ss pozatym Dzieciaku masz 12 lat .... a pisało od 15 wiec Nie odpowiada i won.

Pozatym pisałem Ze jak bd technikiem musisz cos zrobic z pluginem ty go pobrałeś z bukkita i wysłałes mi :) Dziecko do mamusi do cycka a nie do mc ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...