Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką grę na słaby laptop polecacie ?

xNizoNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój lapek jest stary i słaby. Szukam gry MMORPG w którą mógłbym grać godzinami. Ważne aby niebyła to gra do pobrania tylko najlepiej w przeglądarce. Parametrów lapka nie daje, ale Gothic 3 chodził na średnich.

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Siepa (?)

Wiesz bijatyka. ;)

Na przeglądarce, to polecam Forge Of Empires. Gram od końcówki kwietnia i jestem zadowolony. :D

Opublikowano

Wiesz bijatyka. ;)

Na przeglądarce, to polecam Forge Of Empires. Gram od końcówki kwietnia i jestem zadowolony. :D

Muszę przyznać, że na razie dobrze mi się gra :) zobaczę jak potem.

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Jesli chodzi o RPG to polecam Gothic I i II i Fable: The Lost Chapters. A w przegladarce Adventure Quest World.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Margonem jak chcesz, Gothic 1, Gohic 2 Noc Kruka, mogę jeszcze na słabego kompa polecić ci Max Payne 1 i 2 lecz to nie jest RPG tylko akcja ale fabuła zajebista.

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

Dlaczego jeszcze nikt nie wymienił Morrowinda? Wciągnie Cię na godziny. Można ściągnąć mod graficzny usprawniające tekstury do hd i gra wygląda super nawet dzisiaj

Opublikowano

Dlaczego jeszcze nikt nie wymienił Morrowinda? Wciągnie Cię na godziny. Można ściągnąć mod graficzny usprawniające tekstury do hd i gra wygląda super nawet dzisiaj

Właczylem raz ta gre i spadlem z krzesla. Gorszej gry jeszcze nie widzialem.

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

Muszę przyznać, że na razie dobrze mi się gra :) zobaczę jak potem.

Jeśli byś potrzebował pomocy, to pisz na PW. Doradzę ci w sprawach FoE. :)

A wracając do tematu.

Morrowind to klasyk! Taki sam jak Gothic, jak można oceniać zawartość gry po grafice? Od siebie dodam Dungeon Siege tego pierwszego, powinien ci odpalić. :)

Opublikowano

Jeśli byś potrzebował pomocy, to pisz na PW. Doradzę ci w sprawach FoE. :)

A wracając do tematu.

Morrowind to klasyk! Taki sam jak Gothic, jak można oceniać zawartość gry po grafice? Od siebie dodam Dungeon Siege tego pierwszego, powinien ci odpalić. :)

Myślę, że zagram sobie w Dungeon Siege. Chciałem jeszcze spytać czy tobie się podobała ta gra pod względem fabularnym.

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Myślę, że zagram sobie w Dungeon Siege. Chciałem jeszcze spytać czy tobie się podobała ta gra pod względem fabularnym.

Jak dla mnie, Dungeon Siege jest jedną z lepszych gier w sumie, a pierwsza część ma prawie 10 lat. :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

z R[G na słabe kompy to G1 I G2 + Tibia :D

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam sherwood dungeon na przegladarke :)

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...