Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF4] Battlefield 4 External Radar [Detected]

DiegoJP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uzyjcie to a ban bedzie w ciagu 24h

Nie wstawiałbym haxa na którym gram już ponad 2 tyg. i jakoś jeszcze bana nie dostałem nawet na GGC.

Ten radar jest nie wykrywalny nie ma plików które musza być połączone z plikami gry.

To jest tak zwana "nakładka" która tyko przetwarza dane z mini mapy w grze na radar, dzięki czemu widzisz przeciwnika na radarze.

Opublikowano

Nie działa mi. Wchodzę do gry, uruchamiam w oknie (1920x1080 Wysokie), uruchamiam cheata i gra zaczyna bardzo muuuuulić i wyłącza się.

Okno radaru jest całe szare mimo że wokół pełno wrogów.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jak wyżej lepiej nie dawaj hacków

To jest forum z chetami... Dodatkowo jest zakładka Cheaty, bugi, glitche... więc czemu miałby nie wstawiać cheatów ? To, że Ty się boisz grać na cheatach z obawą, że dostaniesz bana nie znaczy, że

inni też mają takie obawy. Więc Twoje zdanie jest bezsensowne. Udowadnia Twoją głupotę lub chęć nabicia postów choć masz ich tylko sześć.

OYViJFL.png

Opublikowano

Nie wiem czy opłaca się używać tego cheat'a, gdyż radar może zostać złapany w screenie robionym przez PB.

Opublikowano

Nie działa mi. Wchodzę do gry, uruchamiam w oknie (1920x1080 Wysokie), uruchamiam cheata i gra zaczyna bardzo muuuuulić i wyłącza się. Okno radaru jest całe szare mimo że wokół pełno wrogów.

Musisz odpalić jako administrator, jak już jesteś w grze wchodzisz w opcję,grafika, ustawiasz tryb ekranu "w oknie" nie powiększając okna gry na cały monitor, rozdzielczość ustaw mniejszą, jeśli program nie zadziała wejdź w właściwości tego haxa i ustaw zgodność z Win7.

Powinno zadziałać.

Jak wyżej lepiej nie dawaj hacków

Skoro to jest forum dotyczące gier oraz botów i innych tego typu programów czemu mam nie dzielić się zwami czymś co może się komuś przydać i pomóc być lepszym od innych graczy ?

MPC = MULTI PLAYER CHEAT

Nie wiem czy opłaca się używać tego cheat'a, gdyż radar może zostać złapany w screenie robionym przez PB.

Nie zostanie złapany gdyż to nie ESP czy Box których często używa się w AimBotach.

Działa ?

Tak na razie działa, cały czas śledzę forum z którego ten program mam.

Opublikowano

Musisz odpalić jako administrator, jak już jesteś w grze wchodzisz w opcję,grafika, ustawiasz tryb ekranu "w oknie" nie powiększając okna gry na cały monitor, rozdzielczość ustaw mniejszą, jeśli program nie zadziała wejdź w właściwości tego haxa i ustaw zgodność z Win7.

Powinno zadziałać.

Skoro to jest forum dotyczące gier oraz botów i innych tego typu programów czemu mam nie dzielić się zwami czymś co może się komuś przydać i pomóc być lepszym od innych graczy ?

MPC = MULTI PLAYER CHEAT

Nie zostanie złapany gdyż to nie ESP czy Box których często używa się w AimBotach.

Tak na razie działa, cały czas śledzę forum z którego ten program mam.

Możesz być złapany dodałeś że dobrze jest wyedytować plik i dodać parę hexów i zmieniejszyć szanse na wykrycie no i oczywiście zmiana nazwy pliku na jakiś inny

'' This version is now Undetected, but please use a MD5 Hasher/crypter to keep your version undetected! (For your own safety)

Please rename the .exe too. ''

Opublikowano

Działa na serwerze Hardcore czy tylko normal bo ja klikem delete i się nic nie pokazuje

Działa na Hardcore.

Teraz weszła nowa aktualizacja jest już w nowym linku dostępna.

Opublikowano

Czy jest wykrywalny czy nie ? Dziś był upadte także nie wiem

Nowy Update dodaje ESP linie nowy rdar odległość do celu i pasek życia :)

Opublikowano

Pojawiła się nowa wersja

Features:
-Box ESP
-Line ESP
-Healthbars
-Name/Distance
-Radar
-Enemy visible warning
-Visible ESP check
-Crosshair
-Hardcode mode Stats (Your Health, Ammo)
-No Spread (be careful, can be detected by Screenshots)
-No Recoil

vtfDoMy.jpg

Opublikowano

Panowie dlaczego gdy tego używam na trybie pełnoekranowym mam 120fps na wysokich a na trybie okienkowym mam 15 fps i raczej zabawa z cheatem nijaka

Opublikowano

Pojawiła się nowa wersja

Features:

-Box ESP

-Line ESP

-Healthbars

-Name/Distance

-Radar

-Enemy visible warning

-Visible ESP check

-Crosshair

-Hardcode mode Stats (Your Health, Ammo)

-No Spread (be careful, can be detected by Screenshots)

-No Recoil

vtfDoMy.jpg

Jak tu pokazane jest to ESP używany w Aimbotach i na nim se długo nie pograsz. Najlepsza opcja była z tym radarem w trybie okienkowym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...