Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 na słabym internecie.

ppaatt10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie pogram w metka na słabym internecie?

Internet 512 Kb/s Komputer dobry.

Niestety narazie mam taki internet, bede mial lepszy ale to za tydzien dopiero,

a chce sobie pograc ;)

z góry dzięki daje lajki za pomoc ;>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UP @ Mylisz się

512 kb/s to w miarę dobra prędkość nie będziesz miał lagów jak miałem pierwszy internet z Orange CDMA na limit który chodził 25-50kb/s i normalnie utrzymywało 2-3 metki bez lagów a jak limit się wyczerpał prędkość spadła do 10 kb/s wtedy to tylko 1 metka można było odpalić ale nie było lagów metin2 nie wymaga bóg wie jakiego neta 10 kb/s ci starczy żeby grać bez lagów ...

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

W metinie ping nie jest ważny, a co za tym idzie..szybkość internetu dużo nie zmienia.Mój kolega gra na takim internecie i nie ma żadnych problemów.Jednakże problemy mogą następywać, kiedy będziesz próbował uruchomić kilka razy clienta gry(3/4 okna etc.), to wtedy może zwyczajnie Cię kickać :)

Opublikowano

Lagów mieć nie będziesz, ale co ok. 15min będzie Cię kickać i złapać możesz czasem małą cofkę.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie pogram w metka na słabym internecie?

Internet 512 Kb/s Komputer dobry.

Niestety narazie mam taki internet, bede mial lepszy ale to za tydzien dopiero,

a chce sobie pograc ;)

z góry dzięki daje lajki za pomoc ;>

Nie będziesz mieć lagów . Kiedyś miałem i gorszy internet i dawało rade. Najwyżej czasami możesz mieć przerwe z dostawą internetu i poprostu cie wywali z serwera.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...