Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Skalidor | Cap 90 | Only Chin

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę dla mnie nie zrozumiałe jest robienie ip limitu przy zakazie gold botów. Skoro zrobili ip limit to mogli zrobić 2, jednym charem grasz, latasz po eventach, unique itp co kosztuje, a drugim spokojnie możesz zbierać golda.

Opublikowano

Dostałem się na serwer przy pomocy konta zrobionego zaraz po starcie strony :D Niestety teraz widnieje magiczny napis "inspection", jeśli chodzi o raty to na oko jest to x30, dostajemy 2m sp na start, unique rzeczywiscie spawnują sie w randomowych miejscach (znalezienie tg zajęło mi ok 20 min), odbyłem małą pogawędkę z gm'em, obecnie pracuje nad dekoracjami świątecznymi. Brakuje kilku npc, auto eventy jeszcze nie wystartowały, wiec oczekuje że będzie jakiś patch większy jeszcze. I tak, potwierdzam, mbot chodzi.

Opublikowano

A będzie można od palić 3 hary na bocie ?

Tak będzie można, aczkolwiek nie ma to zbytniego sensu, podejrzewam że będą walczyć z gold botami w taki sposób że będą je zabijać w job cavie, a bocenie na mobach 9dg nie będzie miało sensu gdyż obniżyli gold drop rate i sprzedaż itemów 9 dg.

Opublikowano

powiedz mi co to znaczy właśnie z tymi gold dropami bo ja nie kumam to na czym tu będzie można zarabiać jak nie na dropach tak ? chyba dropi sos czy somm ?

Opublikowano

Mówiąc krotko. Bot ci lvl wbije ale golda i itemów nie zarobisz tak. Będziesz musiał pograć trochę żeby pozdobywać itemsy, kasę na nie czy tez specialne coiny. A to wszystko dostaniesz tylko wtedy gdy będziesz grał sam na podstawowych czynnościach tj. job/ uniq / auto eventy itp. Mówiąc jeszcze prościej... Kto gra ten ma :) a chyba o to chodzi żeby grac a nie puszczać bota przez tydzień a potem raz na 3 dni wyjść na 10 min na pvp - bo jak tak ktoś ma zamiar grac to od tego są pvp servery :)

Opublikowano

Mówiąc krotko. Bot ci lvl wbije ale golda i itemów nie zarobisz tak. Będziesz musiał pograć trochę żeby pozdobywać itemsy, kasę na nie czy tez specialne coiny. A to wszystko dostaniesz tylko wtedy gdy będziesz grał sam na podstawowych czynnościach tj. job/ uniq / auto eventy itp. Mówiąc jeszcze prościej... Kto gra ten ma :) a chyba o to chodzi żeby grac a nie puszczać bota przez tydzień a potem raz na 3 dni wyjść na 10 min na pvp - bo jak tak ktoś ma zamiar grac to od tego są pvp servery :)

Nikt by tego lepij nie ujął :D
Opublikowano

Mam nadzieje, że wiecie czemu ostatni serwer tego administratora nie wypalił...

Bo sprzedawał itemy i rozdawał kolegom, pozdrawiam.

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano

Heh hejty się zaczynają : D

Opublikowano

Jak już to robił to jeden z gm'ów dla ścislości :) Przeczytałeś głupote i siejesz ferment, nie pasuje ci nie graj, proste. Polacy chyba mają jednak we krwi hejtowanie, goście poświęcili na prace ponad kilka miesięcy, nie chce mi sie wierzyć że będą rozdawać itemy, a tak poza tym to polecam maść na ból dupy.
Opublikowano

Jak już to robił to jeden z gm'ów dla ścislości :) Przeczytałeś głupote i siejesz ferment, nie pasuje ci nie graj, proste. Polacy chyba mają jednak we krwi hejtowanie, goście poświęcili na prace ponad kilka miesięcy, nie chce mi sie wierzyć że będą rozdawać itemy, a tak poza tym to polecam maść na ból dupy.

jak na razie to ty mnie hejtujesz, ja napisałem prawdę, gdzie w moim poście jest hejt? Po prostu napisałem jak było i czemu ostatni ich serwer nie wypalił. Ja za to polecam ci wyjsc na dwór i poznać piękno natury, lewaku.

Opublikowano

jak na razie to ty mnie hejtujesz, ja napisałem prawdę, gdzie w moim poście jest hejt? Po prostu napisałem jak było i czemu ostatni ich serwer nie wypalił. Ja za to polecam ci wyjsc na dwór i poznać piękno natury, lewaku.

Nie pasuje ci,nie graj i idz w pizdu.
Opublikowano

"nie wypalił" ? polecam sprawdzić mój film z tamtego servera >

i mniej więcej w 2:30 zaczyna się part z JOBA. Jeśli to co się dzieje np w 6:29 nazywasz niewypałem to chyba coś z tobą kolego nie tak :)

wspomnisz moje slowa, ten serwer bedzie pod ostrzałem ddos non stop zobaczymy jak sobie z tym poradzi również.

Opublikowano

Masz racje prawdopodobnie będzie i wtedy tez był a jakoś każdy miło wspomina ten server. Patrząc na dzisiejszą scenę privow to każdy dobry server jest atakowany przez konkurencje. Ale myślę, że skoro ta ekipa już ma spore doświadczenie, poradziła sobie wtedy i pracowała tak długo by zaprezentować nam tak dobrze dopracowany server to musi być na takie ataki przygotowana. Szczerze wole czasami się pomęczyć i pograć na b. dobrym privie parę dni na lagach niż bocić bez sensownie na random privie gdzie jest 100 online wliczając w to goldboty.

Opublikowano

Zagram chętnie :) o której dokładny start naszego czasu > ? :D:) i szukam guild jakby cos.. :)

Opublikowano

Siemanko, blisko 2 latka nie grałem już poważniej na żadnym privku. Jak to wygląda na innych forach, cieszy się ten serwer zainteresowaniem? Szykuje się jakaś większa ekipa do grania z tego forum? Chciałbym pobawić się na jakimś serwerze, który nie padnie po chwili z powodu braku graczy ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...