Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternia EP3

Vienio92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanko Ktoś mnie poinformował o serwerze Eternia EP3 I pytanie do was czy grają tam polacy Wie ktoś ??

Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie tematu .

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Grać pewnie grają. :) W sumie sama zastanawiałam się nad Eternią. Dzisiaj byłam na PL-u, ale jakoś... za wolno mi to idzie. :v

Jutro z rana pobieram Eternie Chętni do wspólnej gry pisać na pw lub gg 13366225

Na Globalu też byłem Ale wiesz bez minimalnego nakładu cashu Cięzko wystartować postacią 97 lvl 4 letnią ze starym eq +6

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Z tego co słyszałem, to na Eternii chyba nie grają Polacy, albo jest ich mało. Obstawiam, że może z jedna - dwie gildie by się znalazły, choć pewien nie jestem. Musisz sam sprawdzić, by się przekonać.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie będe już robił nowego tematu tylko spytam się w tym

Pobrałem Eternie chciałem zrobić postać wpisałem nick klikam Start i wyskakuje mi błąd: The serwer is on GM mode Please a try eagen leater .

W tym sęk że na laptopie brat zrobił normalnie postać

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie będe już robił nowego tematu tylko spytam się w tym

Pobrałem Eternie chciałem zrobić postać wpisałem nick klikam Start i wyskakuje mi błąd: The serwer is on GM mode Please a try eagen leater .

W tym sęk że na laptopie brat zrobił normalnie postać

o.O Dziwne... Próbowałeś wszystkimi 'gates' wchodzić? (tjb. miejsca logowania) Może maintenance mają? Jakbyś wstawił ss, byłoby mi łatwiej podpowiedzieć. :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Serwer ciekawey i ogarnięty przez 5H wbilem 45lvl wymaksowałem postać i nabiłem 500pu Wydropilem 10HS a także nazbierałem 3kk :)

Niestety minus serwera to mała ilość polaków ...

Temat do zamknięcia

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...