Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie polecicie gry wyścigowe .

sanandre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zastanawiam się nad jakąś wyścigówką na święta na ps3.

Tylko nie wiem co kupić .

Mój budżet maks 100 zł .

Sam jeszcze nie jestem w 100 % pewny czy wyścigówka , no ale żadnej nie mam wyścigówki .

Jakie polecicie gry wyścigowe lub jakieś inne ciekawe w które można pograć trochę.

Za ciekawe propozycje (like)

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Burnout Paradise to świetny wybór

GT5 też nie najgorsze.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Seria GRID i Colin McRae chyba najlepsze ze wszystkich wyścigówek.

Ktoś napisał że NFS Rivals .Śmiech na sali chyba nawet w to nie grałeś ,a polecasz bo jest "nowe" .Dno

Zacznij od GRID I.

Gra chyba z 2007 roku ,a grafiki , grywalności mogą jej pozazdrościć najnowsze gry

Opublikowano

Seria GRID i Colin McRae chyba najlepsze ze wszystkich wyścigówek.

Ktoś napisał że NFS Rivals .Śmiech na sali chyba nawet w to nie grałeś ,a polecasz bo jest "nowe" .Dno

Zacznij od GRID I.

Gra chyba z 2007 roku ,a grafiki , grywalności mogą jej pozazdrościć najnowsze gry

A czemu nie nfs rivals ? obejrzałem i mi sie podobało .

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Ja odnoszę wrażenie, że ta seria nie zmienia się od lat i wciąż gramy w to samo... Osobiście ostatni NFS jaki mi się podobał to był NFS:Underground czyli 10 lat wstecz...przy nowszych częściach nie czuję już tej frajdy z grania jak kiedyś.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Też oglądałem GP więc postanowiłem ściągnąć i pograć na Xboxie , okazało się że gra jest zjebana pod każdym względem.Taki Grid z 2007 roku jest o wiele lepszy ;)

Seria fajnych NFS skończyła się na Most Wanted 1.

Najlepszy był jak dla mnie Need for Speed: Underground.Stare dobre czasy

Opublikowano

Prolog sobie odpuść, to nie jest nawet pełna gra tylko takie lepsze demo. Oczywiście można grać po necie normalnie ale nie masz wszystkich aut oraz tras.

Jak już coś brać to Academy Edition w którym masz wszystkie DLC jakie wyszły.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...