Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] WarRock

koksu2s1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż jak w temacie mam problem z warrockiem jak włączam gre wszystko jest jeszcze dobrze loguje się ,wchodze na byle jaki room zagram jedną runde np.marien zatnie sie grafika na 3 sekundy a w drugim win wyłączy sie i mam pulpit ktoś pomoże plua poleci

Opublikowano

Teraz są problemy z serwerami ogólnie i nie da się zalogować wogóle na serwer. Od godz 15 powinno być dobrze lecz mogą jeszcze przedłużyć :D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

nie jest dobrze :D , hahah , nie wiecie kiedy dokladnie bedzie mozna śmigać czy coś ? ;d

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

nie jest dobrze :D , hahah , nie wiecie kiedy dokladnie bedzie mozna śmigać czy coś ? ;d

Teraz to nie wiadomo ponieważ nie ma żadnej informacji na stronie czy też na fb ile będzie trwała naprawa tych problem xD <beka>

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Ścina gry nie ma nic do serwerów, jeśli wyrzuca go do pulpitu. Pomyślcie troszkę...

Po pierwsze to bardzo pomocna okaże się specyfikacja Twojego komputera:
Procesor:
RAM:
Karta graficzna:
System:
Czy używasz hacków:
Ostatni format systemu:

A na początek pomóc może:
Przeczyszczenie komputera CCleaner'em
Aktualizacja sterowników
Zmiana/rezygnacja z hacków (jeśli używasz, oczywiśćie)

To tyle póki co, dalej będziemy myśleć gdy podasz specyfikację komputera.

Opublikowano

Jezeli moge spytac, dlaczego po wejsciu na serwer nic sie niedzieje? mam poprostu czysty braz przy logowaniu do warrocka 1 lvl 0 ping itd

10300.png

Opublikowano

Jezeli moge spytac, dlaczego po wejsciu na serwer nic sie niedzieje? mam poprostu czysty braz przy logowaniu do warrocka 1 lvl 0 ping itd

Trwają prace na serwerze miały być do godziny 15, aczkolwiek coś się psuje i dużo ludzi nie może również wejść w tym ja.

Trwają prace, trzeba czekać. I proszę wrócić do tematu rozmowy. Jeśli ktoś ma pytanie to nie pisze w losowym temacie tylko od tego macie możliwość założenia nowego tematu. Tam ktoś na pewno odpisze. Wracamy do głównego tematu. Kolejny post nie na temat = warn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...