Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam współtwórców projektu.

olowkowa299

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz 16 lat tak? Dobra nie mam nic do wieku, ale mam rozumieć, że podatek to ty będziesz odliczać od zarobionych pieniędzy?No chyba że to jest itemshop hostingowy i wszystkie pieniądze idą na tak zwaną "Skarbonkę".Tylko że to wtedy gryzie się z tym:

aż strach pomyśleć jakie będą z takiego serwera zyski. Zyski będą dzielone po równo między twórców serwera (adminów).

Bo od SMS Premium też trzeba odliczać VAT.A jak mi nie wierzysz to napisz sobie np. w Google.pl "Odliczanie podatku vat od zarobków z SMS Premium."

JXtCefR.png

"Mamy dość czasu, jeżeli wykorzystujemy go właściwie"

Opublikowano

Masz 16 lat tak? Dobra nie mam nic do wieku, ale mam rozumieć, że podatek to ty będziesz odliczać od zarobionych pieniędzy?No chyba że to jest itemshop hostingowy i wszystkie pieniądze idą na tak zwaną "Skarbonkę".Tylko że to wtedy gryzie się z tym:

Bo od SMS Premium też trzeba odliczać VAT.A jak mi nie wierzysz to napisz sobie np. w Google.pl "Odliczanie podatku vat od zarobków z SMS Premium."Nie

Nie znam hostingu, który nie odliczałby podatku w swoim ItemShopie. Zauważ, że to ma być "udane" 1000 slotów.

Opublikowano

@up Czytanie ze zrozumieniem.Przecież Hosting "wrzuca" zarobione pieniądze do "skarbonki" i tego nie da się wypłacić a ty napisałeś, że będziesz dzielił zyski pomiędzy adminów.Więc to trochę nie pasuje.A jeżeli chcesz zarabiać "realne" pieniądze musisz używać itemshop'u który wykorzystuję SMS Premium, a od tego już trzeba odliczać VAT.

JXtCefR.png

"Mamy dość czasu, jeżeli wykorzystujemy go właściwie"

Opublikowano

przecież chyba jasno napisałem, że mam na oku hosting, który udostępnia ItemShop, odpłaca VAT a zarobione pieniądze pozwala przelać na własne konto bankowe tudzież paypal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...