Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AyaH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy użytkownicy ForGame,
jest nam niezmiernie przykro Was o tym poinformować. Dnia 11.02.14r. około godz 23:00 dokonano włamania na naszą serwerownię.
Technik odzyska forum, oraz ts3, jednak serwer Senthia został zachowany bez kont graczy (czyli pusty). Postaramy się jak najszybciej przywrócić TeamSpeak. Prosimy o cierpliwość.
Osoby, które dokonały włamania są nam już znane. Sprawy nie odpuścimy, gdyż posunęli się za daleko i zostaną podane ich dane, oraz dowody oskarżenia na 
policję. Więcej informacji będziemy udzielać na bieżąco. 
Team 4Game

Info z Fb.

Opublikowano

Lol Bez kont wy sobie jaja robićie ?? wczoraj wymieniłem eq z innego serwera na ten i tu taka niespodzianka nie polecam ForGame upadł for ever mam taką nadzieje ;)

Opublikowano

A co z kopia zapasowa bazy danych?

Jest kopia bez kont jedynie bo źle się zapisała.

Opublikowano

Kochani

Sprawa została zgłoszona na Policje, żeby nikt nie mówił że administracja nie dba  Was i  Wasze bezpieczeństwo zamieszczam za zgoda policjanta dyżurującego dowód potwierdzający incydent..

http://screenshooter.net/0425644/woobqog

Mamy kopie serwer prócz  dumpa account, będziemy starać się odzyskać to co straciliśmy

Będziecie informowani na bieżąco na naszym FanPage  ForGame

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Przecież wiadomo że to fejk z tym włamem. Tak samo było na Nexusie jak niby Mementomori pousuwał tabelki przez przypadek i przez to serwer startował od nowa. Na tym serwie nie było już graczy to zrobili taki bajer. Myślałem że to nowe forgame bez fakela będzie jakieś odmienione a już się zaczynają "wałki"

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Przecież wiadomo że to fejk z tym włamem. Tak samo było na Nexusie jak niby Mementomori pousuwał tabelki przez przypadek i przez to serwer startował od nowa. Na tym serwie nie było już graczy to zrobili taki bajer. Myślałem że to nowe forgame bez fakela będzie jakieś odmienione a już się zaczynają "wałki"

Kolego/Koleżanko czy Ty  myślisz , że udostępnił bym taki dokument dla Was  (chodzi mi o podrobienie )? Jeśli tak tzn  , że nie wiesz o co chodzi nawet :) powodzenia

Opublikowano

Kolego/Koleżanko czy Ty  myślisz , że udostępnił bym taki dokument dla Was  (chodzi mi o podrobienie )? Jeśli tak tzn  , że nie wiesz o co chodzi nawet :) powodzenia

Jeżeli chcesz grać taką kartą to oke , bardzo źle o was świadczy że włamują się wam na serwery a proponujecie swoje usługi innym serwerom.

Mimo wszystko bardzo mnie ciekawi kto się włamał , ale do jutra będę wiedzieć. :)

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać taką kartą to oke , bardzo źle o was świadczy że włamują się wam na serwery a proponujecie swoje usługi innym serwerom.

Mimo wszystko bardzo mnie ciekawi kto się włamał , ale do jutra będę wiedzieć. :)

Ja nie chce z nikim grać żadną kartą, jestem szczery z graczami, robimy co w naszej mocy aby jeszcze odzyskać acc, tak na marginesie to było 1 włamanie do Nas, z tym, w jaki sposób ?, nie chce póki co zdradzać tajemnic śledztwa. 

Pozdrawiam ,

Opublikowano

Ja nie chce z nikim grać żadną kartą, jestem szczery z graczami, robimy co w naszej mocy aby jeszcze odzyskać acc, tak na marginesie to było 1 włamanie do Nas, z tym, w jaki sposób ?, nie chce póki co zdradzać tajemnic śledztwa. 

Pozdrawiam ,

Czy pierwsze to nigdy nie wiesz ja znam trochę inną wersję i gdyby nie to że ktoś się za tobą wstawił to wtedy by wszystko na mpc poleciało , ale to  nie miejsce na takie rozmowy może kiedyś.

Mimo wszystko życzę powodzenia z waszą sethia macie tam Michała to dacie radę.

Pozdrawiam.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Pozdrawiam ,

Mam pytanie to będzie możliwość odzyskania tabelki account czyli kont?

Opublikowano

Mam pytanie to będzie możliwość odzyskania tabelki account czyli kont?

Jeśli policję znajdzie winnego to możliwe będzie odzyskanie ale nie jest to pewne.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...