Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nasus vs Teemo [1v1]

Tabacashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku Teemo rozwala Nasusa, dobrym rozwiązaniem jest po prostu farmienie pod turretem. Wymaga to jednak pewnych umiejętności, trzeba się tego nauczyć. Jak trochę postackujesz Q to raczej zabijesz Teemo, bo ten jest potem miękki dla nafarmionego Nasusa.

1387126731-U1018598.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego że albo budujesz QSS i masz w dupie jego blinda i masz pare sec na to by go skończyć albo on zbuduje QSS i wtedy je Cię jak psa :D

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Kto składa qss na teemo/nasusie? o.O

Chętnie bym zagrał z ludźmi piszącymi, jak to jadą Nausem Teemona na trzecim lvlu w 9 minucie...

@down: Nie, nie może.

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Ale chyba chodzi o stackowanie z Q. Co do blinda od Teemo, to chyba Nasus może w dalszym ciągu stackowac Q nawet jeśli ma na sobie blinda. Więc dla mnie ta kontra Teemo na Nasusa jest taka sobie.

Opublikowano

Teemo vs nasus to kwestia czasu, wkrótce będzie na tyle silny ze teemo może tylko uciekac a trudno mu będzie z nasusa w

Teemo vs nasus to kwestia czasu, wkrótce będzie na tyle silny ze teemo może tylko uciekac a trudno mu będzie z nasusa w

Opublikowano

Early masz zwalone, staraj się stakować Q chociaż nie jest to łatwe. Proś junglera o ganki. Później w late wszyscy mają przerąbane bo nasus to rzeź w późniejszej fazie gry.

Opublikowano

farmisz jak rengarem wchodzisz w krzaki i czekasz jak bedziesz mogl sfarmic i odrazu chowasz sie w krzaki co nie pozwala zeby teemo mogl ci hitac

Opublikowano

Reszty nie czytałem, ale wiem że ogarnięty Teemo na lajcie rozwali Nasusa jak chcę.

Wystarczy umieć dobrze grzyby sadzić i itemy składać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...