Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z pluginami na publiczny serwer Minecraft

Anonimix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam smile.gif Szukam osoby, która dobrze ogarnia pluginy Minecraft (może nawet świetnie smile.gif ). Chodzi głównie o pluginy typu essentials, permissionEX, AZRank,MobArena, Fractions, OtherDrops czy inne tego typu pluginy. Ogólnie serwer jest typu Survival + Frakcje + 4Fun . Mam tam niestety różne problemy typu nie działa np. komenda /afk czy /zeus. Dlatego szukam osoby do pomocy, gwarantuję range na serwerze smile.gif Serv może on daleko zajść ponieważ mamy z kolegami dobre pomysły na reklamy biggrin.gif Najlepiej żeby osoba chętna miała przynajmniej 13-14 lat (my mamy po 16 lat ). Proszę o szybką pomoc smile.gif ( Najlepiej żeby chętni mieli Skype).

PS Sorry za mały niogar ale piszę na szybko smile.gif

I pytanie : jak np. uzywam komend do mobareny to pokazuje ssie taki blad : An internal error occurred while attempting to perform this command. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Co do pytania reinstalacja mobarena oraz cfg. Mobarena 1.5.2 czyli też może być od tego.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Komenda AFK - Niema permisji,

Blad z mob arena: Wersja mob areny inna trzeba.

Ja chetny o tym co pisaliscie, mam 15 lat. Skyep: chinczol11

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...